!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (149/240) > >>

Mikekir:

--- Quote from: Reverant on May 14, 2014, 09:55:36 PM ---Λάστιχα από Αμερική; Ετοιμάσου να φουντάρεις. Βάρος και όγκος = ασύμφορο.

--- End quote ---

Ακόμα και 80$/τεμάχιο γιαυτό που θέλω να πάρω, με συμφέρει Δημήτρη.

--- Quote from: Manolis on May 14, 2014, 09:57:38 PM ---Η λογική λέει παρόμοια μεταφορικά με τις ζάντες (80 δολάρια/τεμάχιο) και πιθανότατο τελωνείο.

--- End quote ---

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Θέλω να πιστεύω ότι η χρέωση θα είναι παραπλήσια.

Reverant:
Τα λάστιχα είναι πιο μεγάλα και αρκετά πιο βαριά από μια ζάντα παιδιά, ειδικά τα semislick.

mass_c:
Ζαντες που ειχα παρει πριν 2 χρονια απο Αμερικη τις πληρωσα ακριβως 50% πανω οταν τις φερανε..Η καλητερη λυση ειναι να εχεις import account σε μια εταιρια κ φιλαρακι τελωνιακο :)

Hayate:
Παίδες έχω παραγγείλει απο miata roadster κάτι καλούδια αλλά ο Bill Wilner με τρολάρει ασύστολα..  :????:
Αρχικά μου είπε ότι του έχει χαλάσει το e-shop και θα κάνει την παραγγελία ο ίδιος. Οκ, έτσι έγινε.
Μετά απο 1 εβδομάδα μου είπε ότι τα 2 racing beat κομμάτια που παρήγγειλα δεν υπάρχουν, κ βάλαμε άλλα αντίστοιχα. (χταπόδι κ end links)
Τώρα τον ρωτάω αν έχουν φύγει απο αμερική, αν πάνε όλα καλά, πότε περίπου θα φτάσουν ελλάντα κ με γράφει κανονικά..
Mου απάντησε μόνο για τα NOPRO end links που έρχονται απο ιαπωνία κ μετά με ξαναγείωσε.
Σίγουρα έχετε παραγγείλει αρκετοί απο εδώ, γνώμες??

Nitroking:
Τι πρωτοτυπο.. :-\ Κατσε διαβασε το thread και θα καταλαβεις.. Ουπς, μηπως επρεπε να το κανεις πριν παραγγηλεις? :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version