!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (148/240) > >>

Nitroking:
Αυτο που εχω παρατηρησει και γιαυτο θεωρω οτι συμφερει αυτη η ιστορια, ειναι οτι εχει ΠΟΛΥ λιγοτερα μεταφορικα και τελικα μεταφορικα+import charges σου βγαινει σαν να στο εστελνε ο seller απο μονος του(κοστος μεταφορικων εννοω)..

Πριν το Πασχα πηρα ενα κυκλωματακι για το κοντερ (για να διαβαζει σωστα με το rx7 σασμαν) το οποιο ειχε 90$ στο ebay με import charges 21$ και μεταφορικα 24$ και στο site τους 80$ τιμη.. Οποτε λεω ε θα το παρω απο το site τους ωστε να μου βγει 80+24=104$.. Στο mail μου απαντησαν οτι εχει μεταφορικα $50 και τους λεω καλα γιατι στο ebay το δινετε με $24 μεταφορικα και απεξω εχει διπλασια? Και η απαντηση τους ηταν οτι το ebay κανονιζει το shipping και τους δινει ειδικες πολυ χαμηλες τιμες για αυτο το σκοπο.. Οποτε τελικα το πηρα απο το ebay, μου βγηκε 5$ φτηνοτερα και δεν ειχα και τον παραμικρο φοβο για τελωνεια και εξτρα ηλιθιες χρεωσεις..

Απλα σε ακριβα αντικειμενα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει.. Σε μεγαλα και βαρια συμφερει γιατι θα φας τελωνειο σιγουρα.. Σε μικρα ακριβα ομως ισως και να μη συμφερει.. Οπως και να χει ενω το εβλεπα με κακο ματι αρχικα, τελικα με βολεψε.. Απλα επειδη σου δινει κατι ηλιθια tracking numbers και εχουν χαθει μερικα δεματα οι sellers αρχισαν σιγα σιγα να βγαινουν απο αυτο το προγραμμα γιατι ειχαν φοβερα παραπονα απο τους αγοραστες.. Εγω τελικα καταλαβα οτι πρεπει να ψαχνεις παντα με το αρχικο tracking number που σου εδωσε η UPS και να κοιτας το ebay για τυχον αλλαγες.. Το tracking μεσω myebay ειναι λιγο αργο..

Reverant:

--- Quote from: simkoz on May 05, 2014, 10:25:16 AM ---
--- Quote from: Reverant on May 05, 2014, 10:18:14 AM ---Γερμανία 20% αν θυμάμαι καλά.

Τον εκτελωνισμό τον κάνει η UPS μέσω του προγράμματος UPS World Ease, όπου γκρουπάρεις πολλές αποστολές σαν μία, εκτελωνίζεται σαν μία, οπότε το κόστος εκτελωνισμού είναι ψίχουλα.

--- End quote ---
Τελικά τα ξέρεις ΟΛΑ! ωραίος ρε!

--- End quote ---

Μακάρι να τα ήξερα όλα (ή μήπως όχι?).

Βασικά αν έχεις εταιρεία στην Ελλάδα και το αντικείμενο σου είναι εισαγωγές/εξαγωγές, όλα αυτά πρέπει να είναι λίγο δεύτερη φύση αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός.

Αν πω στον Αμερικάνο ότι ο εγκέφαλος έχει $800 και θέλω άλλα $200 για έξοδα αποστολής και εκτελωνισμού, θα νομίζει ότι πάω να τον δαγκώσω.

Mikekir:
Με αγορά ελαστικών από Αμερική τι παίζει; Ότι και για τις ζάντες; USPS και 2-2; Έχει φέρει κανένας από εδώ να έχω μια εικόνα για το κόστος;
(Με το εργαλείο της USPS μου έρχεται απελπισία  :tease:)

Reverant:
Λάστιχα από Αμερική; Ετοιμάσου να φουντάρεις. Βάρος και όγκος = ασύμφορο.

Manolis:
Η λογική λέει παρόμοια μεταφορικά με τις ζάντες (80 δολάρια/τεμάχιο) και πιθανότατο τελωνείο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version