!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Theo:
30€ μεταφορικα για τα φλασακια?? στο μχ5παρτς 4 λιρες εχουν τα μεταφορικα...
nmwisima:
--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 05:34:03 PM ---τα φλασάκια μου έβγαιναν 19 euro + 30 euro μεταφορικά και τα πήρα 21euro χωρίς κόπο και άγχος. Αν εσεις είχατε αρνητική εμπειρία πάω πάσο.
--- End quote ---
Έλα ρε, κουβαρντάς το παλικάρι.
Αν χρειαστεί αν ξαναπάρεις φλασάρια, εγώ θα στα φέρω ΤΣΑΜΠΑ και απλά θα σου χρεώσω 30 ευρώ μεταφορικά ;D ;D
Stav:
Eιναι οντως τραγικο τα μεταφορικα Γερμανια-Ελλαδα για ενα μικρο κουτακι να ειναι 30 ευρω με την DPD (αυτη χρησιμοποιει ο Γερμανος)....ειδικα οταν το ιδιο κοστιζει να φερεις 2 λαστιχα με την ιδια εταιρεια μεταφορων απο Αγγλια που ειναι προφανως πιο μακρυνος προορισμος....
Infidel, τα 21 ευρω που εδωσες για να τα παρεις απο τον εδω αντιπροσωπο οντως ηταν κορυφαια τιμη συγκριτικα....
infidel:
--- Quote from: nmwisima on October 19, 2010, 06:54:52 PM ---
--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 05:34:03 PM ---τα φλασάκια μου έβγαιναν 19 euro + 30 euro μεταφορικά και τα πήρα 21euro χωρίς κόπο και άγχος. Αν εσεις είχατε αρνητική εμπειρία πάω πάσο.
--- End quote ---
Έλα ρε, κουβαρντάς το παλικάρι.
Αν χρειαστεί αν ξαναπάρεις φλασάρια, εγώ θα στα φέρω ΤΣΑΜΠΑ και απλά θα σου χρεώσω 30 ευρώ μεταφορικά ;D ;D
--- End quote ---
Η εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή εσυ. Ο IL ήθελε 19+30= 50 για να μου τα στείλει και ο εδώ αντιπρόσωπος επειδή προφανώς κάνει μαζικά την παραγγελία μου ζήτησε 21 ευρώ για τα φλασάκια. Ούτε μου είπε ότι μου κάνει δώρο τα μεταφορικά, ούτε με χρέωσε 2 ευρώ για μεταφορικά. Μου είπε τα φλασάκια κάνουν τόσο. Ακόμα μου είπε ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να αλάξουν courrier γιατί με το προηγούμενο είχα πολλά προβλήματα/σπασίματα.
Από mx-5 parts δεν τα πήρα γιατί δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα. Αλλά και να ήταν κάτω από 21 δεν θα μου έβγαιναν οπότε γιατί να τρέχω;
nmwisima:
--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 08:28:58 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 19, 2010, 06:54:52 PM ---Αν χρειαστεί αν ξαναπάρεις φλασάρια, εγώ θα στα φέρω ΤΣΑΜΠΑ και απλά θα σου χρεώσω 30 ευρώ μεταφορικά ;D ;D
--- End quote ---
Η εγώ δεν κατάλαβα κάτι ή εσυ. Ο IL ήθελε 19+30= 50 για να μου τα στείλει και ο εδώ αντιπρόσωπος επειδή προφανώς κάνει μαζικά την παραγγελία μου ζήτησε 21 ευρώ για τα φλασάκια. Ούτε μου είπε ότι μου κάνει δώρο τα μεταφορικά, ούτε με χρέωσε 2 ευρώ για μεταφορικά. Μου είπε τα φλασάκια κάνουν τόσο. Ακόμα μου είπε ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να αλάξουν courrier γιατί με το προηγούμενο είχα πολλά προβλήματα/σπασίματα.
Από mx-5 parts δεν τα πήρα γιατί δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα. Αλλά και να ήταν κάτω από 21 δεν θα μου έβγαιναν οπότε γιατί να τρέχω;
--- End quote ---
Χαβαλέ κάνουμε ρε παιδάκι μου.
Από ebay ή Μχ5παρτς έχουν γύρω στα 22 ευρώ και θα σου έρχονταν και στο σπίτι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version