!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
ROBIN:
Κανεις δε φερνει Ελλαδα πλεον μεγαλα πακετα με νορμαλ μεταφορικα.Εχω ψαξει ΟΛΕΣ τις εταιριες.Κανω μια τελευταια προσπαθεια να φερω τα αμορτισερ που εχω παραγγειλει απο αμερικα εδω και ενα χρονο. Αν τα καταφερω με τον τροπο που εχω βρει, τοτε θα φροντισω για ολους, και θα κανουμε τρελο παρτι.... :gl:
Manolis:
Επιπλέον τα περισσότερα αντικείμενα από αμέρικα σε αναγκάζουν (για το ebay μιλάω) να προπληρώνεις τους δασμούς.
Σφίξανε για τα καλά οι κώλοι :nono:
ROBIN:
Λιγη υπομονη.... ;), θα δειξει....
Theo:
--- Quote from: Manolis on February 26, 2014, 08:15:39 PM ---Επιπλέον τα περισσότερα αντικείμενα από αμέρικα σε αναγκάζουν (για το ebay μιλάω) να προπληρώνεις τους δασμούς.
Σφίξανε για τα καλά οι κώλοι :nono:
--- End quote ---
Ότι κορακιάσαμε, κορακιάσαμε δηλαδή.. :P
Nitroking:
Εγω τους ζηταω να βγαλουν τους δασμους και να ξανανεβασουν το auction και καποιοι το κανουν.. Εκτος αυτου μπορουν να κανουν και κατι αλλο, να βαλουν οτι στελνουν Ευρωπη αλλα να μη βαλουν τιμη για μεταφορικα. Ετσι το αγοραζεις και μετα κανεις request total και ενημερωνουν τα μεταφορικα σε δευτερη φαση και το αγοραζεις κομπλε..
Εγω εχω μια αλλη απορια.. Αντε και τα πληρωσα τα import duties, μου εγγυαται κανεις οτι δε θα φαω ΚΑΙ εδω τελωνειο?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version