!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Nitroking:
Κι εμενα ετσι μου ειχε κανει με το λουκανικο αλλα τη γλυτωσα..
Τα μεταφορικα ειναι αρκετα γιατι ειναι βαρια τα τακακια, κλεφτης δεν ειναι, πιο πολυ απροσεξιες θα ελεγα οτι κανει..
bill_viper:
Θέλω να αγοράσω από Αμερική το Roadstersport μεσαίο και το Roadstersport Q τελικό. Ο MiataRoadster μου απάντησε ότι λόγω μεγέθους και βάρους δε μπορεί να τα στείλει με USPS. Ο GoodWin δε στέλνει γενικά.
Τον ήπιαμε;
Theo:
Bill,
Παλαιότερα είχα φέρει με USPS Goodwin μεσαίο και race exhaust και σε 2η φάση το Roadster sport τελικό. Ήταν από ebay βέβαια, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα..
Gas21:
--- Quote from: bill_viper on February 26, 2014, 12:10:19 PM ---Θέλω να αγοράσω από Αμερική το Roadstersport μεσαίο και το Roadstersport Q τελικό. Ο MiataRoadster μου απάντησε ότι λόγω μεγέθους και βάρους δε μπορεί να τα στείλει με USPS. Ο GoodWin δε στέλνει γενικά.
Τον ήπιαμε;
--- End quote ---
Υπάρχει η Q στο car.gr , αλλά δε νομιζω να αξίζει τα 250 που ζητάει ο πωλητής..με 200 εχεις δικο σου καινουριο απο Ελλάδα.
bill_viper:
Για κάποιους λόγους δε θέλω εξάτμιση από εδώ.
Η καινούρια version της Q έχει πολύ πιο ωραίες μπούκες και θέλω να την πάρω έτοιμη για το air dam, χωρίς κόψε-ράψε.
Τεό, λινκ μάλλον δύσκολο ε;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version