!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (137/240) > >>

Nitroking:

--- Quote from: gabi_haros on February 20, 2014, 11:10:09 PM ---sos: έμεινα από τακάκια (ακουμπάω μέταλο με μέταλο).
Ψάχνω να βρω τακάκια μπροστά και ίσως και πίσω Hawk plus 255 (έχω τα μεγάλα φρένα).
Μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να τα παραγγείλω;
Θενξ εκ των προτέρων...

--- End quote ---

Tα μεγαλα δεν ειναι 255 ομως..

Gas21:

--- Quote from: gabi_haros on February 20, 2014, 11:10:09 PM ---sos: έμεινα από τακάκια (ακουμπάω μέταλο με μέταλο).
Ψάχνω να βρω τακάκια μπροστά και ίσως και πίσω Hawk plus 255 (έχω τα μεγάλα φρένα).
Μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να τα παραγγείλω;
Θενξ εκ των προτέρων...

--- End quote ---

Απ οτι εχω δει δυστυχώς μονο απο Αμερική..
Αν παραγγείλεις ενημέρωσέ με μπας και μοιραστούμε μεταφορικά γιατί επείγομαι κι εγω σχετικά..

philosopher:
Αν ψωνίσετε από Miataroadster έχετε τον λίγο στο νου σας γιατί κάνει ότι θέλει τώρα τελευταία με αποδείξεις δηλώσεις αξίας κτλπ.
Και μόλις λέω τώρα τελευταία μιλάω για μια βδομάδα πριν.

Gas21:
Νικο μιλησα μαζι του για τα hawk hp+ και ειπε θα βαλει οτι τιμη του πω ..αλλα κ παλι πολλα τα  μεταφορικα 65$ με usps priority mail ..
Τι εκανε σε εσενα;

philosopher:

--- Quote from: Gas21 on February 22, 2014, 11:04:14 PM ---Νικο μιλησα μαζι του για τα hawk hp+ και ειπε θα βαλει οτι τιμη του πω ..αλλα κ παλι πολλα τα  μεταφορικα 65$ με usps priority mail ..
Τι εκανε σε εσενα;

--- End quote ---

Σε μένα άφησε μέσα στο δέμα παραστατικά και αποδείξεις ενώ του είχα ζητήσει να μη τα βάλει και ενώ μου είχε πει μεταφορικά ~30$ έστειλε Quote για άλλα 35$ όταν τελικά ήταν στείλει τα πράγματα.   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version