!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
mitsos husky:
Όπως και να χει κρίμα για τα χρήματα που έχασες.Οι συνθήκες της αγοραπωλησίας όντως ακούγονται ιδανικές.
Πρωσοπικά δεν πραγματοποιώ ποτέ αγορά χωρίς να εχω την καβάτζα του Paypal και αρκετά καλό και διασταυρωμένο feedback απο τον πωλητή.Δεν λεω πως έτσι εκμηδενίζεις τις πιθανότητες απάτης αλλά τις ελαχιστοποιείς.Δεν υπάρχει τρόπος να τον κυνηγίσεις απ την στιγμή που έχεις τα στοιχεία του?
saldale:
Έκανα καταγγελία στην Western Union και μου απάντησαν ότι θα εξετάσουν το θέμα με τις τοπικές αρχές. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τους έδωσα όλα τα στοιχεία που είχα και όλη την αλληλογραφία με τον τύπο.
Λεφτά πίσω πάντως δεν παίρνω.
Aristotelis:
--- Quote from: saldale on January 14, 2014, 07:36:35 PM ---Με τη λογική του οτι απαντάει ως μέλος του miata.net σε αγγελία που έχω στο miata.net, ανταλλάσουμε πολλά e-mail σε φιλικό κλίμα, μου δίνει τα πλήρη στοιχεία του, μου στέλνει φώτος απο το προιόν, έχει (προφανώς) αυτό που θέλω σε καλή τιμή και είναι και μικρό το ποσό.
--- End quote ---
κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ με τον dimitris b......βεβαίως,βεβαίως :moutza:
GENERAL:
http://www.ebay.com.au/itm/Mazda-MX-5-NC-diff-assembly-Tomei-brand-new-in-a-box-never-used-/201027722809?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2ece2f9e39&_uhb=1
nmwisima:
Ευκαιρία...
Σεντ φρομ μάι Σάμζουγκ μομ πάιλ!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version