!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Nitroking:
Kαι φανταζομαι πιο πολυ σου τη σπαει που δεν πηρες την αντιστρεπτικη παρα τα 140Ε..
Θελει paypal οπως και να χει.. Πληρωνουμε κατι παραπανω αλλα αξιζει.. Ετσι ειχα πιστεψει οτι την ειχα πατησει εγω οταν παρηγγειλα τα πρωτα μπεκ μου απο Αγγλια.. Τον πληρωσα απο paypal και μετα εξαφανιστηκε.. Τα μπεκ εκαναν πανω απο μηνα να ερθουν και αυτος δε μου ειπε ποτε οτι τα εστειλε, δεν απαντησε ποτε, εκανα claim, περιμενα 2 βδομαδες, εγινε escalated, περασε μισος μηνας, αυτος ακομα τιποτα και ξαφνικα ηρθαν τα μπεκ. Αυτος ακομα δεν εχει απαντησει, ενα χρονο μετα.
Πιστευω οτι εβαλε τα μπεκ στο ταχυδρομειο και πεθανε, μαλλον οπως ο Ευκλής στη μαχη του Μαραθωνα. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Με το που ηρθαν εκλεισα το claim στο paypal αν και θα μπορουσα να το εχω συνεχισει αφου ο τυπος ηταν αφαντος αλλα δεν ειμαι τετοιος τυπος.
VasmaV:
κριμα ρε συ Αντώνη :( αλλά όπως είπες και συ ήταν καλό μάθημα
πάντως από όσο ξέρω στην western union δεν χρειάζεται να δώσεις στοιχεία για να παραλάβεις χρήματα, μπορείς να το κάνεις μόνο με τον κωδικό συναλλαγής. Γι αυτό το λόγο άλλωστε την χρησιμοποιούν συνέχεια απατεώνες
saldale:
--- Quote from: Manolis on January 14, 2014, 02:39:13 PM ---Μέσω μιάτανετ ίσως έχει κυρώσεις (πχ διαγραφή λογαριασμου)οι οποίες είναι μάλλον ανούσιες
--- End quote ---
:exaclty:
-----Original Message-----
From: Gary J Fischman [mailto:forumadm@eunos.com]
Sent: Tuesday, January 14, 2014 4:15 PM
To: Antonis
Subject: Re: [MNINQ-OT-2676] Deception
Importance: High
Thanks for the head's up. We've banned him from the forum.
I'm sorry you were a victim.
Gary Fischman
www.Miata.net
www.MX5.net
www.Mazda-speed.com
iNFiNiTy:
Υπάρχουν και χειρότερα. http://www.syrtari.gr/2409/internet/spam-fraud/ :police:
Manolis:
Μπορεί να φαίνεται απίθανα ακραίο να την πατήσει κάποιος σε μία τόσο προφανή απάτη,όμως χωρίς ίχνος υπερβολής
θα πω ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε γλύτωσα κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια κάποιον γνωστό την ύστατη
στιγμή πριν μπει στο αεροπλάνο.Μου προκαλεί δε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι δεν ήταν κάποιος φαινομενικά
άμυαλος,αλλά ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας 50+ με αξιοσημείωτη περιουσία.
Η όλη επικοινωνία του με το κύκλωμα κράτησε παραπάνω από 6 μήνες,διάστημα κατά το οποίο έστειλε 2 φορές από
500 ευρώ μέσω western union.Για την ιστορία η όλη απάτη αφορούσε άπειρες πλάκες χρυσού αμύθητης αξίας,μπλα
μπλά μπλα..
Πραγματικά απίθανα πράγματα..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version