!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (131/240) > >>

nikos.mx:
Βασικα Χανια ειμαι οποτε καθε βοηθεια για καποιο καλο καταστημα που εχει ηλεκτρονικη διευθηνση, βοηθαει!!!

Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες!!!!

saldale:
Το γράφω πρός ενημέρωση ωστε να μην την πατήσει και κανένας άλλος.

Εδω και καιρό είχα αναρτήσει μια αγγελία ζήτησης στο miata.net για μία αντιστρεπτική.
Εμφανίζεται λοιπόν κάποιος, ο οποίος μου στέλνει e-mail (και οχι p.m.) λέγοντας μου οτι έχει αυτό που θέλω και μάλιστα σε καλή τιμή.

Μου ζητάει όμως να του στείλω τα χρήματα (150 US$) με Western Union γιατί δεν έχει PayPal.
Σε ολο αυτό το διάστημα έχουμε τακτική επικοινωνία και όλα δείχνουν καλά.

Τελικά μου δίνει τα στοιχεία του, του δίνω τα δικά μου και του στέλνω τα χρήματα. Τα χρήματα παρελήφθησαν την ιδια μέρα στην Ατλάντα.

Και φυσικά το πουλάκι μετά πέταξε....

Απο την Western Union μου είπαν οτι απο τη στιγμή που τα χρήματα παρελήφθησαν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Το κόστος για το "μάθημα" αυτό ήταν 139€. Σε καλή του μεριά λοιπόν και ας πρόσεχα  :exaclty:

Konstantinos:
Οχι ρε Αντωνη... :( Τι απατεωνες υπαρχουν.. με το ιδιο email εχει κανει register στο miatanet? Για στειλε στη ΟΔ του φορουμ αυτου κ εξηγησε τι παιχτηκε. Φυσικα το φορουμ δεν φερει ευθυνη, αλλα απο εκει σε ψαρεψε. Αν εχει αλλο mail καν' τον ενα search με αυτο και δωσ' τον παντου! Τα στοιχεια του αν ειναι αληθινα τα εχεις.Ισως εχει ξανασυμβει στο παρελθον στο μιατανετ. Αυτα εχουν οι εξ αποστασεως αγορες. Ακριβα στην εδινε κιολας. Αλλα που αλλου να την εβρισκες..

philosopher:
Ε όχι ρε φιλαράκι αν είναι δυνατόν!!! Περαστικά εύχομαι.
Γιαυτό Paypal και πάλι Paypal.  :good:

Manolis:

--- Quote from: Konstantinos on January 14, 2014, 02:31:42 PM ---Τα στοιχεια του αν ειναι αληθινα τα εχεις.

--- End quote ---

Από την στιγμή που έλαβε τα χρήματα τα στοιχεία του είναι αληθινά.Μέσω μιάτανετ ίσως έχει κυρώσεις (πχ διαγραφή λογαριασμου)
οι οποίες είναι μάλλον ανούσιες και φυσικά τα χρήματα αντίο.Την είχα πατήσει με παρόμοιο τρόπο μέσω ebay το 2003 και ως
γνωστόν τα μόνα μαθήματα που μαθαίνουμε είναι αυτά που  πληρώνουμε.

Περαστικά Αντώνη.Συμβαίνουν και στους καλύτερους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version