!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (14/240) > >>

Liakos:
Λογικο να μη χρεωσει μεταφορικα για 2 φλασακια...Αυτο ελειπε.
Εμενα δε με συμφερει να αγορασω απο εδω.

saldale:

--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 05:15:51 PM ---Για τον γερμανό γιατί δεν παίρνετε από τον Έλληνα αντιπρόσωπo; Εγώ που πήρα τα λευκά φλασάκια η τιμή του ήταν η ίδια με το site (χωρίς φυσικά να χρεωθώ μεταφορικά). Και σκασίλα μου αν χανόταν το δέμα, δεν είχα καμιά ευθύνη. Με πήρε τηλ και πήγα και τα πήρα και μου έδειξε και όλας πάνω σε άλλο αυτοκίνητο πως να τα βγάλω.

--- End quote ---

Εμένα αυτοί οι "αντιπρόσωποι" δε μου αρέσουν καθόλου...

Liakos:

--- Quote from: saldale on October 19, 2010, 05:25:23 PM ---
--- Quote from: infidel on October 19, 2010, 05:15:51 PM ---Για τον γερμανό γιατί δεν παίρνετε από τον Έλληνα αντιπρόσωπo; Εγώ που πήρα τα λευκά φλασάκια η τιμή του ήταν η ίδια με το site (χωρίς φυσικά να χρεωθώ μεταφορικά). Και σκασίλα μου αν χανόταν το δέμα, δεν είχα καμιά ευθύνη. Με πήρε τηλ και πήγα και τα πήρα και μου έδειξε και όλας πάνω σε άλλο αυτοκίνητο πως να τα βγάλω.

--- End quote ---

Εμένα αυτοί οι "αντιπρόσωποι" δε μου αρέσουν καθόλου...

--- End quote ---
Εμενα παλι δε μου αρεσε η συμπεριφορα απεναντι μας κ συγκεκριμενα απεναντι στον Giorgos,οταν ειχαμε οργανωσει ενα μεγαλο gb πριν απο 2 χρονια περιπου.Τελειως αντιεπαγγελματικη.
Επισης μας εβγαινε αρκετα ακριβοτερα απ'οτι αν παραγγελναμε μονοι μας απο τον Αγγλο κ αυτο πραξαμε βεβαιως.

infidel:
Τι νας σας πω, σε εμένα ήταν άψογος και δεν έχω κανένα λόγω να του κάνω διαφήμιση. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τα φλασάκια μου έβγαιναν 19 euro + 30 euro μεταφορικά και τα πήρα 21euro χωρίς κόπο και άγχος. Αν εσεις είχατε αρνητική εμπειρία πάω πάσο.

saldale:
Έχω και γώ τρανταχτό παράδειγμα αλλά άστο καλύτερα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version