!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (13/240) > >>

kyr80:
Έκανα μια αγορά από Il. Με ποιο τρόπο θα παραλάβω;;
Τα έστειλε με DPD στις 7/10. Στο status λέει ότι είναι Θεσσαλονίκη από 13/10. Αλλά καμιά ειδοποίηση :tanevramou:

nmwisima:
Θα στο φέρουν σπίτι.
Για τέτοια καθυστέρηση, πάρτους τηλέφωνο.

kyr80:
Δεν μπορύσαν λέει να με βρούνε από την ACS... Καμιά κλήση ούτε στο κινητό, ούτε στο σταθερό....
Προηγούμενος αντιπρόσωπος της DPD ήταν η INTERATICA... Τώρα ψιλοέχουν χάσει την μπάλα με το που έκλεισε.
Θα ενημερώσω σίγουρα τα κεντρικά της DPD... 12 ημέρες, τις διπλάσιες από ότι λένε ότι παραδίδετε. Και αν δεν το έψαχνα από Γερμανία μέχρι Αθήνα κλπ θα το έστελναν πίσω :moutza:

Liakos:
Thanks για την ενημερωση γτ με βλεπω να παραγγελνω εντος της εβδομαδος απο το Γερμανο ή τον Αγγλο...

infidel:
Για τον γερμανό γιατί δεν παίρνετε από τον Έλληνα αντιπρόσωπo; Εγώ που πήρα τα λευκά φλασάκια η τιμή του ήταν η ίδια με το site (χωρίς φυσικά να χρεωθώ μεταφορικά). Και σκασίλα μου αν χανόταν το δέμα, δεν είχα καμιά ευθύνη. Με πήρε τηλ και πήγα και τα πήρα και μου έδειξε και όλας πάνω σε άλλο αυτοκίνητο πως να τα βγάλω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version