!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (118/240) > >>

option-D:
Ο ελληνικός ΦΠΑ για αυτά τα προϊόντα είναι 23%, βάλε και κάτι πρόσθετες χρεώσεις που σου βάζουν, μία η άλλη είναι..
Αλλά αυτό νομίζω ότι ΑΝ θες το επιλέγεις.. Μπορείς να πάρεις τα αμορτισέρ δηλαδή, χωρίς να πληρώσεις αυτό και να περιμένεις μπας και δεν σταματήσουν τελωνείο (που δεν το νομίζω, τώρα σταματάνε τα πάντα) ..

mx.strofas:
Δλδ σου βγαινουν €670 (μονο τα αμορτισερ)!?!  Καλα καταλαβα? 
Γιατι δεν αγοραζεις μια coilover με €100 παραπανω?

coverdale:
Νόμιζα οτι δε θα είχαν τελωνείο,δεν είχα δεί το νουμεράκι απο κάτω.Φυσικά και δε πρόκειται να δωσω 600+ για αυτα..Τόσα κάνουν και τα κόνι  που είναι καλύτερα.

Nitroking:
Μανο δοκιμασε να βαλεις αλλη διευθυνση.. Εμενα φτου φτου ακομα δεν εχει σταματησει τιποτα..

Αυτο με το import charges ειναι μια μαλακια και μιση.. Το συζητουσα προσφατα με κατι Αμερικανους sellers και μου ελεγαν οτι το βαζει μονο του το ebay και οτι δεν ειναι στανταρ ποτε θα το βαλει, εχει να κανει κατι με το subscription τους.. Φαντασου ιδιος πωλητης ειχε καποια πραγματα και του λεω τι μλκια ειναι αυτο δεν πληρωνω και μου λεει κατσε να το βγαλω. Βαζει ξανα το auction και δεν το ειχε.. Μου λεει ειναι τροπος να βγαλει λεφτα το ebay..

Εγω παω στοιχημα οτι και να το πληρωσεις αυτο, παλι αμα σταματησει τελωνειο εδω θα φας και αλλα εξτρα χρηματα.. Δλδ δεν καταλαβα, πιστευετε οτι το ebay παιρνει τα import charges και τα δινει μετα στο ελληνικο κρατος? :hilarious: :hilarious:

Και να υπηρχε σαν σκεψη αυτο, πως θα συνεργαζοντουσαν αυτα τα 2 μεταξυ τους? Εδω δεν ξερουν ποιος εχει πεθανει και ποιος ζει και μοιραζουν συνταξεις!

Οποτε μακρυα απο sellers που εχουν αυτο και δεν το αλλαζουν.. Επισης εγω δεν ειχα δει επιλογη να μπορω να το αγνοησω αυτο..

option-D:
Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Πληρώνεις το φόρο στο κράτος απ' όπου αγοράζεις ουσιαστικά..
Το ξέρω ότι γίνεται 100% αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που αναφέρει το ebay..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version