!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (113/240) > >>

giorgakis:
Δεν χρεωσαν τις αποσκευες με το βαρος;

ROBIN:
Η lufthansa με την οποια εγινε το ταξιδι σου επιτρεπει max βαρος 24 κιλα. Εαν τα ξεπερασεις τοτε σε χρωνει παραπανω. Αν παρεις εξτρα τσαντα τοτε η χρεωση ειναι 75 ευρω. Καθε εταιρια εχει τις δικες της χρεωσεις και max επιτρεπομενα βαρη. Οποτε με μια ερωτηση και ξερωντας περιπου το βαρος των πραγματων που θες,μπορεις να υπολογισεις τι θα σου κοστισει παραπανω.

perlas:
τι ειναι αυτο το κακο με το τελωνειο ρε παιδια... ακομα δεν εχω κανενα νεο απο το πακετο μου.μια βδομαδα ακριβως εκανε απο Αμερικη-Ελλαδα και απο τις 5 του μηνα που εφτασε στο τελωνειο ακομα εκτελωνιζετε...εχω παρει 15 φορες στην εξυπηρετηση πελατων ελτα και προχτες που πηρα τηλ μου λεει εεε.... ενα μηνα σιγουρα κανει... και οταν ρωτησα αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο για να επικοινωνησω,μου το εδωσε και τι μου ειπε??? ''αν το πιασετε ποτε''..... τη καταδικη μου μεσα δλδ!!!! ελεος! θα το ξανασκεφτω παρα πολυ για να αγορασω κατι εκτος ευρωπης!

Eurissssss:
Αν δεν σου ήρθε ακόμα μετά το Πάσχα (καλό Πάσχα σε όλους ).αυτη ειναι η χαζομαρα με την Αμερική ότι αργούν πολύ τα πράγματα ενώ απο Κίνα και Κορέα που ειναι εξίσου μακριά  έρχονται σφαίρα,πως εξηγείται αυτό;

perlas:
το περιεργο ειναι οτι εχω αγορασει παλι πραγματα απο το ιδιο μαγαζι,ιδιας αξιας,ιδιου μεγεθους πακετου,παλι με usps και δεν περασαν καν τελωνειο! :tanevramou:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version