!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
nmwisima:
Μην ψωνίζετε απο ίντερνετ. Είναι του Σατανά.
Send from my gay white S3!
option-D:
--- Quote from: option-D on April 05, 2013, 06:06:50 PM ---δικό μου δέμα είναι από 27/03 στο τελωνείο :(
Στάλθηκε από την πατάτα μου χρησιμοποιώντας PatataTalk2
--- End quote ---
Μετά από κοντά 2 βδομάδες εκεί, σήμερα πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα ΕΛΤΑ αεροδρομίου και μου είπαν ότι καθυστέρησαν όλα τα πακέτα γιατί υπάρχει μόνο ένας τελωνειακός κι ότι θα έχει εκτελωνιστεί μέχρι τέλος της εβδομάδας το αργότερο.. Τώρα, το μεσημέρι κοίταξα πάλι το tracking και προχώρησε.. Τυχαίο ή έπρεπε να είχα πάρει νωρίτερα;
Τεσπα.. Το αναφέρω για την περίπτωση που περιμένουν κι άλλοι δέματα από ελτά κούριερ κι έχουν αργήσει..
mx.strofas:
Δεν ξερω αν το γραφω εδω σωστα.
Αν ερχεται καποιος γνωστος απο Αμερικα και του πω να μου φερει πχ. αντιστρεπτικες πως μπορει να τις κουβαλησει. Το εχει κανει κανεις? Δλδ δηλωνει οτι εχει δεμα με τρελο ενδεχωμενο να περασει τελωνειο Ελλαδα? Ή μπορει να τις παρει καπως αλλιως?
ROBIN:
Αγοραζει μια τσαντα να χωρανε και απλα σου τις φερνει (οχι σαν χειραποσκευη). Δε χρειαζεται να δηλωσει κατι στο αεροδρομιο. Το πολυ να τον φωναξουν στην ασφαλεια του αεροδρομιου και να τον ρωτησουν τι περιεχει η τσαντα. Προσφατα εκανα το ιδιο και τα μονα που δε περασαν (δυστυχως) και ειχα περιπετεια (τον ψιλοηπια),ηταν τα αμορτισερ. στα υπολοιπα πραγματα εβαλαν μεσα στη τσαντα μια αποδειξη οτι τα εψαξαν και δεν υπαρχει κινδυνος και ταξιδεψαν κανονικα.
mx.strofas:
Οκ ευχαριστω!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version