!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
SIMOS:
Οι επιλογές σου είναι 3 :
1. Παίρνεις τηλ στα ΕΛΤΑ στο 8001182000 και ρωτάς που ακριβώς είναι το δέμα σου
2. Πας με την ταυτότητά σου στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και με τα στοιχεία που θα τους δώσεις ψάχνουν για το δέμα σου
3. Περιμένεις γιατί θέλει 1-2 ημέρες για να πάει από το Κέντρο Διανομής των ΕΛΤΑ στην περιοχή σου. Δεν θα θέλει και 1 ημέρα να καταχωρηθεί στο τοπικό ΕΛΤΑ να πάρει ό ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο και να στο φέρει ? Πιθανόν σήμερα να στο φέρει δηλαδή.
Μην ανησυχείς πάντως δεν τα ξαναστέλνουν πίσω τόσο σύντομα ...
perlas:
ενταξει μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι ειναι απο τις 11/2 στο ταχυδρομειο της Νεαπολης.παω επιτοπου να δω τι γινετε. :gl:
perlas:
ολα οκ....το δεμα ειχε φτασει οντως απο τις 11 του μηνα,απλα ξεχασαν να μου στειλουν την ειδοποιηση..πηγα τα πηρα και μετα απο 3 ωρες μου εστειλαν και το χαρτι για να παω να τα παρω :zalistika: :llol: :llol:
lordin:
--- Quote from: perlas on February 14, 2013, 02:17:16 PM ---ολα οκ....το δεμα ειχε φτασει οντως απο τις 11 του μηνα,απλα ξεχασαν να μου στειλουν την ειδοποιηση..πηγα τα πηρα και μετα απο 3 ωρες μου εστειλαν και το χαρτι για να παω να τα παρω :zalistika: :llol: :llol:
--- End quote ---
Εε τυχαίνουν και αυτά που και που..Πάντως εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ. Όλα ήρθαν σχεδόν στην ώρα τους.! :P
papadeos:
Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα στο mx5parts.co.uk και θέλω να παραγγείλω αυτό http://www.mx5parts.co.uk/camshaft-position-sensor-mazda-mk225-p-1173.html. Μια ερώτηση τώρα. Το κόστος μεταφοράς όταν κάνω check out μου γράφει πως είναι 4,89Ε! Επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από το internet, το κόστος είναι όντως αυτό ή παίζει να προκύψει και τίποτα άλλο;
Και κάτι άλλο. Μπορεί κάποιος που έχει παραγγείλει από εκεί να μου πει πόσο διάστημα περνάει μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version