!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
SchumiMx5:
Καταρχήν Rev εσύ ξέρεις τι πήρα ως αντιπρόσωπος εδώ?
takaros99:
--- Quote from: Nitroking on December 17, 2012, 09:04:47 PM ---Οταν με ενημερωσε σημερα ο φιλτατος Ζαχος, μου ηρθαν τοσες πολλα μπινελικια μαζι που μπλοκαρα και δεν ηξερα τι να γραψω..
Δε θα βρισω εδω γιατι δεν εχει νοημα, εκτονωθηκα στο τηλ με το Ζαχο..! Το σκηνικο μου θυμισε ΑΠΟΛΥΤΑ το σκηνικο του Ηλια που εκτος του οτι εστειλε λαθος πραγματα, του ζητησε εξτρα χρηματα!
Ακουστε τι ειπε ο υπερακυρος! Οτι ανεβαινουν τα μεταφορικα με μια φλατζα! Που ζυγιζει 100-200gr! 47$? Και ειπε οτι ειχε λαθος τιμη! Ε πως ειχε λαθος τιμη? Αφου και στο ebay τοσο τη βρισκεις και γενικως το ebay δεν ειναι πιο φτηνο απο αυτον.. Αφου τα χει στειλει ομως ηδη τα πραγματα προτεινα στο Ζαχο να μην του δωσει δεκαρα τσακιστη!
Και οπως ολοι καταλαβαινετε, το προβλημα δεν ειναι τα 47$, ειναι η κοροιδια! Κι οταν το κανει αυτο καθε φορα τοτε κατι σημαινει! Στην τελικη ας μας το λεγε πριν τα στειλει για να του ακυρωσουμε τη φλατζα και να μη χρειαστει να δωσουμε αλλα 47$! Ετσι οφειλε να κανει, να ενημερωσει για το εξτρα κοστος κι αμα μας αρεσει να προχωρησουμε.. Εμενα μου φαινετια εκβιασμος αυτο που κανει και δεν το γουσταρω καθολου!
Και ειναι 2ο φαουλ σε μενα, τα χω γραψει και πιο παλια.. Τα συμπερασματα δικα σας λοιπον.. Επαγγελματιας με @@ (οπως λενε μερικοι εδω), η @@ επαγγελματιας?
--- End quote ---
Νικο τωρα ειδα το πακετο που ηρθε σπιτι...Ενω του ειχα πει να μην εχει τιμολογια κτλ,φατσα καρτα το τιμολογιο και κανονικα την τιμη και εκτος αυτου οταν ρωτησα για την φλατζα κι εγω μου ειπε αλλα 50 δολαρια...Ενω απο ebay βγαινει στα 100 ευρω μαζι με μεταφορικα...
iliasfyntanidis:
Μάλλον αγοράζουμε απο διαφορετικό Bill.Και σε μένα εχει γίνει λάθος στο παρελθον αλλα απο αυτόν αγορασα βολάν,δίσκο,πλατο με υποτιμολόγηση που βγάζει μάτι(ρίσκο για τον πωλητή).Καποια ήρθαν γρήγορα κάποια άργησαν,πιθανόν να μην ηταν διαθεσιμα.
Πάντως δεν εχει το τουπε του 949 και άλλων, ειναι πολυ συνεργάσιμος και αν κατι παει στραβά το παραδέχεται.Μαλλον σταθηκατε άτυχοι παίδες.
SchumiMx5:
Ηλία δυστυχώς έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από τον bill και μακάρι να έκανα λάθος.Ο dogits θυμάται τελευταία φορά πόσα χρήματα του είχαμε αφήσει πάλι.Τέσπα τι να πω,κρίμα.
Nitroking:
--- Quote from: iliasfyntanidis on December 18, 2012, 11:10:14 AM ---Μάλλον αγοράζουμε απο διαφορετικό Bill.Και σε μένα εχει γίνει λάθος στο παρελθον αλλα απο αυτόν αγορασα βολάν,δίσκο,πλατο με υποτιμολόγηση που βγάζει μάτι(ρίσκο για τον πωλητή).Καποια ήρθαν γρήγορα κάποια άργησαν,πιθανόν να μην ηταν διαθεσιμα.
Πάντως δεν εχει το τουπε του 949 και άλλων, ειναι πολυ συνεργάσιμος και αν κατι παει στραβά το παραδέχεται.Μαλλον σταθηκατε άτυχοι παίδες.
--- End quote ---
Κι εμεις(2 φορες εκαστος) και ο Ηλιας και ο Τακαρος? Τι να πω..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version