!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (94/240) > >>

nmwisima:
Ό,τι είπε ο Ρεβ.

Να πω επίσης, χωρις να θέλω να τον διακιολογήσω, ότι αυτό που κάνει ο MR ειναι δίκοπο μαχαίρι.

Κι εγώ έχω προμηθευτές και αν σε κρεμάσουν (όχι με δόλο, επειδή κάτι έτυχε) ειναι δυσκολη η θέση σου.

Για κάποια πράγματα δε, πρέπει να πληρωθείς για να τα παραγγείλεις και στη συνέχεια, αν κάτι στραβώσει από τον προηθευτή,
εχεις πάρει τα λεφτά και στέλνεις προιόν και είσαι στη μέση και δεν μπορεις να κάνεις και πολλά πέρα από την επικοινωνία.

Φυσικά, όταν απλά μεσολαβεις, δεν έχεις μεγάλο περιθώριο κέρδους. Οπότε θες όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα.
Όπως έχει κάνει ο MR δηλαδή. Και με τα πολλά προιόντα έρχονται τα πολλά μπερδέματα...

Nitroking:
Φανταζομαι του εχει ηδη στειλει ο Ζαχος απο τον οποιο εγινε και η παραγγελια..

Εδω το γραφουμε για να προστατευσουμε η αν θελετε να ενημερωσουμε τους υπολοιπους για το τι συνεβη.. Αυτος ειναι ακριβως ο σκοπος και του τοπικ.. Και τα καλα και τα ασχημα γραφουμε.. Και μιας και ειχε ηδη συμβει και σε αλλα μελη γινεται σιγα σιγα κανονας, οποτε το γραψαμε..

Reverant:
Να γράφουμε και τα κακά, αλλά να τα γράφουμε και όλα...

Δηλαδή ότι τελευταία στιγμή του ζητήσατε να σας βάλει μέσα σε ένα μικρό κουτί μια φλάτζα. Η φλάτζα της Cometic δεν είναι προϊόν stock, αντιθέτως η Cometic τη φτιάχνει κατά παραγγελία. Όταν λοιπόν ήρθε, και ο Bill είδε ότι δεν χωράει στο κουτί με την τρόμπα, τα συνεμπλοκ και τις βάσεις, τα έβαλε όλα σε ένα μεγαλύτερο κουτί για να μην πάθει ζημιά η φλάτζα, και το γέμισε και υλικό. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερα μεταφορικά.

Φυσικά αν την είχε τσακίσει στη μέση για να χωρέσει, η φλάτζα είναι άχρηστη. Τι στη μέση, δύο χιλιοστά τσάκισμα να έχει, πάλι άχρηστη είναι, και μετά θα του λέγατε τα λεφτά μας πίσω για τη φλάτζα.

SchumiMx5:
Rev εισαι λάθος.Δεν ζητήσαμε τίποτα τελευταία στιγμή.Ολα μαζί πληρώθηκαν.Επίσης αυτά που γράφεις γιατί το γράφουμε εδώ κλπ νομίζω δεν είναι δύσκολο,σου απάντησε και ο Νίκος.
Α. δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του δώσω ότι ήθελε παραπάνω.Ενημέρωσε από πριν όμως.Οχι μέρες μετά...

Εννοείται ότι του έστειλα τα παράπονα μου.Τέσπα το να προσπαθούμε βρούμε δικαιολογία σε όλα είναι αστείο.Λες και είναι κανένας που ξεκίνησε σήμερα και δεν ήξερε να υπολογίζει μεταφορικά και αν χωράνε τα πράγματα σε αυτο το κουτί που είχε υπολογίσει.Ε,ναι λογικά θα ήταν η πρώτη φλάντζα που στέλνει :zalistika:

Nitroking:

--- Quote from: Reverant on December 17, 2012, 10:15:36 PM ---Να γράφουμε και τα κακά, αλλά να τα γράφουμε και όλα...

Δηλαδή ότι τελευταία στιγμή του ζητήσατε να σας βάλει μέσα σε ένα μικρό κουτί μια φλάτζα. Η φλάτζα της Cometic δεν είναι προϊόν stock, αντιθέτως η Cometic τη φτιάχνει κατά παραγγελία. Όταν λοιπόν ήρθε, και ο Bill είδε ότι δεν χωράει στο κουτί με την τρόμπα, τα συνεμπλοκ και τις βάσεις, τα έβαλε όλα σε ένα μεγαλύτερο κουτί για να μην πάθει ζημιά η φλάτζα, και το γέμισε και υλικό. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερα μεταφορικά.

Φυσικά αν την είχε τσακίσει στη μέση για να χωρέσει, η φλάτζα είναι άχρηστη. Τι στη μέση, δύο χιλιοστά τσάκισμα να έχει, πάλι άχρηστη είναι, και μετά θα του λέγατε τα λεφτά μας πίσω για τη φλάτζα.

--- End quote ---

Tι λες ρε φιλε θα μας τρελανεις να πουμε? Ποιο μικρο κουτι? Ποια τελευταια στιγμη? Μηπως εισαι στην Αμερικη κιολας και δεν το ξερω?

Απο την αρχη ειπαμε για τη φλατζα, παραγγελια που εχει γινει κανα μηνα πισω μαλιστα! Και για μικρα κουτια κλπ δεν ειχαμε ιδεα, τωρα τα μαθαινουμε αυτα απο εναν τριτο, εσενα..! Και οπως ξαναειπαμε, γιατι δε μας το ειπε απο πριν? Αν ειναι να πληρωσω μια κωλοφλατζα 200$ να μην την παρω ποτε.. Γιατι δε μας ενημερωσε? Τι λεμε τωρα?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version