!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
dcarrier:
Μια φορά έκανα κι εγώ μια παραγγελία στον miataroadster και παρόλο που ήταν γρήγορος και ουσιαστικός με την συνομιλία του εν τέλει με άφησε ελαφρώς απογοητευμένο. Δεν είχε σε στοκ αυτά που ήθελα και μου ζητούσε παραπάνω μεταφορικά για να τα στείλει ο προμηθευτής του σε αυτόν (!!!!!) και μετά σε εμένα. Τελικά ανακάλυψε τελευταία στιγμή ότι είχε στοκ οπότε λύθηκε το θέμα. Επίσης το delivery του ήταν μακράν πιο αργό από τον Gary και τον Brian.
philosopher:
Και εγώ πάντως έχω παρόμοιο περιστατικό.
Παραγγέλνω τάκάκια, μου λέει βέβαια ότι δε τα έχει και θα πρέπει να τα παραγγείλει οπότε θα χρειαστεί 3 μέρες επιπλέον.
Έχουν περάσει δυο εβδομάδες και ακόμα δε τα έχει καν αυτος... :( τα λεφτά βέβαια και εγώ από τη πρώτη μέρα σταλμένα.
Μου φαίνεται τον ματιάσαμε φοβερός επαγγελματίας κτλπ ορίστε...
Nitroking:
Οταν με ενημερωσε σημερα ο φιλτατος Ζαχος, μου ηρθαν τοσες πολλα μπινελικια μαζι που μπλοκαρα και δεν ηξερα τι να γραψω..
Δε θα βρισω εδω γιατι δεν εχει νοημα, εκτονωθηκα στο τηλ με το Ζαχο..! Το σκηνικο μου θυμισε ΑΠΟΛΥΤΑ το σκηνικο του Ηλια που εκτος του οτι εστειλε λαθος πραγματα, του ζητησε εξτρα χρηματα!
Ακουστε τι ειπε ο υπερακυρος! Οτι ανεβαινουν τα μεταφορικα με μια φλατζα! Που ζυγιζει 100-200gr! 47$? Και ειπε οτι ειχε λαθος τιμη! Ε πως ειχε λαθος τιμη? Αφου και στο ebay τοσο τη βρισκεις και γενικως το ebay δεν ειναι πιο φτηνο απο αυτον.. Αφου τα χει στειλει ομως ηδη τα πραγματα προτεινα στο Ζαχο να μην του δωσει δεκαρα τσακιστη!
Και οπως ολοι καταλαβαινετε, το προβλημα δεν ειναι τα 47$, ειναι η κοροιδια! Κι οταν το κανει αυτο καθε φορα τοτε κατι σημαινει! Στην τελικη ας μας το λεγε πριν τα στειλει για να του ακυρωσουμε τη φλατζα και να μη χρειαστει να δωσουμε αλλα 47$! Ετσι οφειλε να κανει, να ενημερωσει για το εξτρα κοστος κι αμα μας αρεσει να προχωρησουμε.. Εμενα μου φαινετια εκβιασμος αυτο που κανει και δεν το γουσταρω καθολου!
Και ειναι 2ο φαουλ σε μενα, τα χω γραψει και πιο παλια.. Τα συμπερασματα δικα σας λοιπον.. Επαγγελματιας με @@ (οπως λενε μερικοι εδω), η @@ επαγγελματιας?
Reverant:
Να του το πείτε. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα γράφετε εδώ και δεν λέτε τα παράπονα σας στον ίδιο. Αν δεν ξέρει ότι έχετε παράπονο και πρόβλημα, δεν θα κάνει κάτι για αυτό.
Άσχετο, αλλά έχασε την μάνα του σήμερα το πρωί. Ήταν σε κόμμα τους τελευταίους 2 μήνες, οπότε με το μαλακό η επικοινωνία.
Liakos:
Eγω του ειχα μεταφερει τα παραπονα μου. Βεβαιως κ δε μπορουσε να με αποζημειωσει για το χαμενο χρονο ή τα σπασμενα νευρα μου.
Τουλαχιστον τα βρηκαμε στο οικονομικο μιας κ χρειαζομουν αμεσα εμπρος τακακια.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version