!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (92/240) > >>

Aristotelis:
http://viewitem.eim.ebay.gr/00-01-02-03-04-05-Mazda-Miata-MX5-Black-rear-spoiler--OEM-NEW/200844814299/item
Είπα να πάρω αυτή την αεροτομή απο ebay.είναι η oem και βαμένη ήδη μαύρη. Είναι σε πολύ καλή τιμή και επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι τα μεταφορικά για ελλάδα με usps είναι 44.88$. Οπότε βγαίνει κάτω απο 100€ στο σύνολο. Το θέμα μου είναι ότι πως θα πληρώσω για τα μεταφορικά αφού στο ebay υπάρχει μόνο η τιμή του προϊόντος. Μέχρι στιγμής ότι έπαιρνα είχε τιμή μαζί με μεταφορικά....τώρα?

perlas:
νομιζω οτι θα σου φτιαξει αυτος τα μεταφορικα και πριν πληρωσεις εκει που σου βγαζει αξια προιοντος θα σου βγαλει και αξια μεταφορικων. παντως ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι πολυ αξιοπιστος προχωρα αφοβα :)

Eurissssss:
Όμορφο είναι,με βίδες μπαίνει ή με ταινία διπλής όψης?και αυτά τα μπαστούνια που χρησιμεύουν?

Aristotelis:
News.......ναί ωραίο είναι, αλλά......... νάναι καλά αυτός ο "καταραμένος" ο αχιλλέας O0, που μου έκανε προσφορά για ducktail που δεν μπορώ να την απορρίψω  :exaclty: οπότε δεν το προχωράω, αν και αυτό είναι πολύ ωραίο και σε πολύ καλή τιμή. Γιάννη δεν φταίω εγώ :angel: αυτός που υπάρχει και ζει ανάμεσά μας φταίει για όλα  :llol:

SchumiMx5:
Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Bill (miataroadster).Πριν περίπου από 15 μέρες φτάχνω μια παραγγελία για μένα και τον φίλο Νίκο-Nitroking με αρκετά σεβαστό ποσό πάνω από 600$ με όλα τα πράγματα είναι σε κατάσταση available.Του στέλνω πρώτα e-mail και τον ρωτάω αν υπάρχουν τα πάντα,μου λέει οκ,και μου ζητάει να πληρώσω.Κύριος,paypal αμέσως και το χρήμα στο λογαριασμό του.Περνάει μια εβδομάδα και του στέλνω mail αν μπορεί να μου δώσει το tracking number.Και μου απαντάει μετά από 2-3 μέρες ότι "δεν μπορώ να σου δώσω tracking γιατί περιμένω ένα από τα πράγματα που έχω έλλειψη,και υπολογίζω τέλος της επόμενης βδομάδας να το έχω".1ο εγκεφαλικό Nitro και δικό μου :tanevramou:,ευτυχώς δεν βιαζόμασταν.Δεν βαριέσαι λέω λάθη γίνονται.Περνανε 3 μέρες από το τέλος της βδομάδες και τότε έρχεται και αυτό που περιμέναμε.Τα στέλνω,μου λέει.Περνάνε 7 μέρες και μου στέλνει πάλι e-mail.Οτι η τιμή που γράφω στο site για το συγκεκριμένο προιόν είναι λαθος και θέλω άλλα 47$ γιατί ανεβαίνουν και τα μεταφορικά :zalistika: Εχω κάνει πολύ μεγάλα ποσά αγορές από τον miata roadster,πάντα πληρωμή αμέσως και αν θυμάμαι καλά μου έχει ξανα κάνει λάθος άλλη μια φορά.Εκτός από αυτά έχει περάσει σχεδόν μήνας.Μερικές μέρες μετά από την παραγγελία του έκανα στον Garry track-dog και τα είχα σε μια βδομάδα ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version