!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (81/240) > >>

Manolis:
Αν εσύ βλέπεις ότι ένα,δικαιολογημένο,παράπονο αποτελεί σταύρωμα,πάω πάσο.
Δεν με αφορά επίσης το αν χέστηκες ή όχι σχετικά με τις παραγγελίες που παίρνει ή θα πάρει
μελλοντικά ο Bill από την ελληνική μιατοκοινότητα.Δεν με απασχόλησε και δεν θα με απασχολήσει.

Εμένα με απασχόλησε μόνο η συγκεκριμένη παραγγελία και η παρεξήγηση που έγινε.
Την επόμενη φορά που κάτι θα συμβεί θα το κάνω γαργάρα για να μην στεναχωρήσω κανένα.

Reverant:
Βασίζεται στο Ελληνικό φιλότιμο...

Δεν τον ξεχ@ζω μονο κ μονο γιατι εχει δειξει μια αξιοπρεπη εικονα σε προηγουμενες παραγγελιες.

...τραγικοτατος...

Ειχα κρουσει κι εγω τον κωδωνα του κινδυνου πριν καποιο καιρο...

No comment.

Manolis:

--- Quote from: Manolis on June 29, 2012, 02:05:56 PM ---Αφού του μανούριασα ως όφειλα και ως είχα το δικαιώμα,προς τιμήν του
μου είπε αν θέλω να μην δώσω τα έξτρα.

--- End quote ---

--- Quote from: Manolis on June 29, 2012, 02:20:23 PM ---Είναι εξυπηρετικός,πρόθυμος και επαγγελματίας.

--- End quote ---

--- Quote from: Manolis on June 29, 2012, 04:41:34 PM ---Και για να είμαι απόλυτα σωστός με αυτό να πω ότι όταν έψαχνα στρόφαλο για το καθαρόαιμο ενός φίλου που
είναι αγωνιζόμενος-και που κανείς δεν μου το έστελνε με υποτιμολόγηση-ο Bill προσφέρθηκε να μου το στείλει
με μηδενικό όφελος για τον ίδιο.

--- End quote ---

Δεν είχα πρόθεση να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση,απλά έγραψα αυτό που συνέβη όπως κάνω πάντα.
Το ίδιο,όπως και την άποψη του σε κόσμια επίπεδα,μπορεί να κάνει όποιος συμμετέχει σ αυτό το φόρουμ.

Reverant:
Καμία αντίρρηση, εσύ ούτε χαρακτήρισες και αν μη τι άλλο, ήσουν αντικειμενικός.

iliasfyntanidis:
Ένα κάρο λέξεις για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο μιάταροαντστερ κάνει λάθη αλλά είναι λογικός,επαγγελματίας και συζητήσιμος....
Επίσης καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι σχεδόν όλοι θα ξανααγοράζαμε από αυτόν....
Επίσης καλό είναι να μετράμε τις λέξεις μας και το πως θα διατυπώνουμε το κάθε τι διότι κάποιοι,πως να το πω τα καιροφυλακτούν και βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα..
Τίποτα το καινούργιο δλδ.
Όπως ειπώθηκε καλό είναι να μην''Αντιπαρέρχεσαι όσα καλά έχουν γραφτεί κρατώντας μόνο τα μεμπτά.''
Καλό είναι οι παραθέσεις να είναι αντικειμενικές και όχι ενδεικτικές.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version