!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (77/240) > >>

nikosmk1:
Αμοιβη εκτελωνιστη ειναι 20Ε ε?
Ενα τρανκ λιπ θελω που κανει 11 λιρες και 17λιρες μεταφορικα.
Τελωνειο οποτε δεν θα περασει λογικα βαση αξιας ε?.Τεσπα λεω να αφησω καλυτερα μη μπλεξω.Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Reverant:
Αμοιβή εκτελωνιστή είναι 80ε. Και θα πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά ακόμα για τα υπόλοιπα. Στην καλύτερη θα την βγάλεις με περίπου 115-120ε. Άστο...

nikosmk1:

--- Quote from: Reverant on June 28, 2012, 05:41:23 PM ---Αμοιβή εκτελωνιστή είναι 80ε. Και θα πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά ακόμα για τα υπόλοιπα. Στην καλύτερη θα την βγάλεις με περίπου 115-120ε. Άστο...

--- End quote ---

:zalistika: :zalistika: :zalistika: :zalistika: :zalistika: :zalistika:Σα να εχεις δικιο μου φενεται..Αστο καλυτερα,θα ζησω και χωρις τρανκ λιπ.

HOUZIK:
με ems δεν το στελνει?

iliasfyntanidis:
Να το ξαναπώ και εγώ..Μακριά από Fedex.Έχω πάει να εκτελωνίσω από Fedex για να γλιτώσω κάνα φράγκο και τους έδωσα κάνα 40άρι για να πάρω τα χαρτιά και να ξεκινήσω την διαδικασία μόνος μου....Μετά ο γολγοθάς...Κάτι φάτσες εκεί μέσα...
Να ναι καλά ένα παλικάρι,νεαρός εκτελωνιστής που μας έκανε τα γραφειοκρατικά και γυρίσαμε σπίτια μας...
Στο τέλος μου κάνει ένας παλιός εκτελωνιστής''Θυμάσαι πως έγινε η διαδικασία,έτσι?Την επόμενη φορά δεν θα είναι εδώ κάποιος να σε βοηθήσει''
Μαλ@κα,λέω από μέσα μου έχω φέρει ένα κάρο πράγματα με υποτιμολόγηση,θα με ξαναδείς να είσαι σίγουρος.....μου ξέφυγε αυτήν τη φορά
Επίσης κάτι άλλο.Κόστος εκτελωνισμού από μεταφορικό φορέα σε μεταφορικό φορέα έχει διαφορά.Η USPS δλδ τα αντίστοιχα ΕΛΤΑ είναι ΟΚ  σε χρεώσεις.Για 4 αμορτισέρ πλήρωσα 130 ευρά.
Για τον εκτελωνισμό από Fedex που έκανα μόνος μου πλήρωσα 95 ευρώ.Και η διαφορά στα αξία των αντικειμένων ήταν τεράστια.300 ευρώ για USPS  VS 100 ευρώ Fedex.

Όχι μόνο σου πιάνουν τον κ@λο,μέχρι τον προστάτη το ένιωσα.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version