!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Reverant:
Πουθενά. Όταν σου γράψει για Greece στο αμερικάνικο tracking, τότε κοίτα το εδώ: http://212.205.82.71/trackandtrace/
Manolis:
Οι 4 ζάντες ήρθαν μία μία.
Η πρώτη μου έβγαλε το λάδι.Είχα τον αριθμό και επί 2 εβδομάδες την έδειχνε ακούνητη.Τελικά έκανε
καμιά 20αριά μέρες για να έρθει.Οι άλλες 3 ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα περίπου στη βδομάδα.
Όλες με USPS priority mail.Επειδή πληρώνουν ηλεκτρονικά μπορεί να παίρνουν τον αριθμό,αλλά να
"θυμούνται" να τα αποστείλουν μετά από κάποιο διάστημα.
Πάντως έχω φέρει τα τελευταία 9 χρόνια άπειρο πακέτο και δεν χάθηκε ποτέ κανένα.
nikosmk1:
Σκεφτομαι να αγορασω κατι απο Ταιβαν.Επειδη ο πωλητης δεν στελνει Ελλαδα επικοινωνησα μαζι του και η απαντηση του ειναι αυτη
<<Dear,
thanks for your contact
we cooperate with Fedex
shipping via Fedex to your country will charge GBP 17
but we have to remind you the import tax is high in your country
the tax is buyer's responsibility
we only charge the item price and shipping fee from buyer
please consider this before placing the order
Αφενος εχω ανχωθει με τη FEDEX επειδη εχω διαβασει πολλα στις προηγουμενες σελιδες αφετερου ισυει οντως αυτο που λεει φορο?τελωνειο εννοει??
Οσο αφορα το προηγουμενο πακετο που ειχα ποσταρει οτι περιμενω,εχουν περασει 2 εβδομαδες και απο Τεξας σημερα πηγε Σικαγο και ενημερωσε η usps.Δηλαδη σε κανα χρονο το περιμενω Ελλαδα?
Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειμαι πρωταρης και φοβαμαι μην τη πατησω. :exaclty:
Manolis:
Εννοεί το τελωνείο ναι προφανώς γνωρίζει από κάποιον προηγούμενο Έλληνα πελάτη τι παίζει.
Με Fedex δεν την γλυτώνεις εκτός αν η αξία του πακέτου είναι μικρή ή σου κάνει υποτιμολόγηση
και βάλει και μέσα στο πακέτο τιμολόγιο με μικρότερη αξία.Θα έχεις θέμα πάντως.
Το πακέτο από αμερική θα σου έρθει,μερικές φορές αργούν αλλά έρχονται.Πιθανόν έκανε ηλεκτρονική
πληρωμή,πήρε αριθμό και το παρέδωσε μετά από καμιά βδομάδα.Σύντομα θα το έχεις.
saldale:
FeDex, UPS, TNT και λοιπά courier = Τελωνείο.
Ακόμα και για μικρές αξίες, θα πληρώσεις σίγουρα αμοιβή εκτελωνιστή.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version