!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (75/240) > >>

Reverant:
Τα Priority Mail Internationail και First Class Mail International (CV, CJ) δεν γίνονται tracked σε κάθε βήμα τους αλλά μόνο σε μεγάλα hubs. Το Express Mail γίνεται tracked σε κάθε βήμα.

Επίσης ο πωλητής μπορεί να έχει tracking number αλλά να μην έχει παραδόσει το δέμα στο ταχυδρομείο. Το tracking number σε αυτήν τη περίπτωση ισχύει μέχρι και για 3 μέρες.

nikosmk1:

--- Quote from: Reverant on June 22, 2012, 06:02:52 PM ---Τα Priority Mail Internationail και First Class Mail International (CV, CJ) δεν γίνονται tracked σε κάθε βήμα τους αλλά μόνο σε μεγάλα hubs. Το Express Mail γίνεται tracked σε κάθε βήμα.

Επίσης ο πωλητής μπορεί να έχει tracking number αλλά να μην έχει παραδόσει το δέμα στο ταχυδρομείο. Το tracking number σε αυτήν τη περίπτωση ισχύει μέχρι και για 3 μέρες.

--- End quote ---

Μιας και υπαρχει καποια κινητικοτητα στο usps ,αν δεν κανω λαθος,πρεπει να το εχει δωσει στο ταχυδρομειο.
Αυτο ειναι το λινκ με το τρακινγκ μου  https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction_input?strOrigTrackNum=CJ467274197US

Κατι δεν επρεπε να εχει γινει εδω και μια εβδομαδα?

option-D:
Μπα, δεν λέει κάτι αυτό.. Εμένα μου έχουν έρθει δέματα που μετά βάζω για πλάκα το τράκινγκ και τα δείχνει ακόμα από εκεί που ερχόντουσαν..
Αυτό είναι το κακό..
Σε ένα τράκινγκ μια φορά μου είχε βγάλει το όνομα της κοπέλας από το γραφείο, που είχε παραλάβει το δέμα αντί για  μένα..  :o
Αυτό είναι το απίθανο..

nikosmk1:

--- Quote from: option-D on June 22, 2012, 07:11:12 PM ---Μπα, δεν λέει κάτι αυτό.. Εμένα μου έχουν έρθει δέματα που μετά βάζω για πλάκα το τράκινγκ και τα δείχνει ακόμα από εκεί που ερχόντουσαν..
Αυτό είναι το κακό..
Σε ένα τράκινγκ μια φορά μου είχε βγάλει το όνομα της κοπέλας από το γραφείο, που είχε παραλάβει το δέμα αντί για  μένα..  :o
Αυτό είναι το απίθανο..

--- End quote ---

Της τρελης γινετε ενολιγης με τα τρακινγκ :grrrrrr:..Απο που να ξεκινησω τα τηλεφωνα ρε παιδια?τελωνιο η ταχυδρομειο??

Liakos:
Στις 13 εστειλα τα χρηματα στον miataroadster κ δεν εχει ερθει ακομα ειδοποιηση. USPS priority κ εγω.
Στο παρελθον καποια trackings ανανεωθηκαν μετα την παραλαβη του πακετου...  ::-
Κανε υπομονη, θα ερθει. Δεν ειναι αποσταση Θεσ/νικη-Αθηνα.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version