!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (8/240) > >>

pooru ni san:
Όντως, για πες με τι εταιρεία έφτασε στην Ελλάδα και τι βάρους και είναι περίπου αυτό που αγόρασες (αν δεν σε πειράζει να το αναφέρεις φυσικά).
Μας ενδιαφέρει όλους αυτό.  :oops:

Nitroking:
Και το βασικοτερο, τι τιμολογιο ειχε! Κανονικο για 290Ε (ποσα δολαρια) η μικροτερο? Το κυριο κριτηριο για αυτες τις φασεις ειναι η αξια τιμολογιου..

Γενικα με USPS δε σταματαει αλλα εχει τυχει να σταματησει και καποιες φορες.. Παρολαυτα ειχα διαβασει καπου οτι απο τον Αυγουστο θα το κοψουν αυτο (που λεγεται απλουστευμενη διαδικασια) και θα σταματανε τα παντα και οπως καταλαβαινετε τη βαψαμε.. Ελπιζω να ετυχε και να μην εγινε κανονας πλεον..

termi:
usps express mail με αξία συν μεταφορικά 290€ μέγεθος 1.5Χ0.5μέτρο κ βάρος κάτω από 10κιλά....

Theo:
Γιατι βαζετε express mail??
Εγω παντα με κανονικο USPS φερνω και δεν κανουν πανω απο βδομαδα και ουτε εχω αντιμετωπισει προβλημα με τελωνειο!

vagmann:

--- Quote from: Theo on September 17, 2010, 07:52:28 PM ---Γιατι βαζετε express mail??
Εγω παντα με κανονικο USPS φερνω και δεν κανουν πανω απο βδομαδα και ουτε εχω αντιμετωπισει προβλημα με τελωνειο!

--- End quote ---

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εφερες πραγματα με USPS Θεο  :PΔΟΣΗ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version