!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
mx5silver:
μερικες τραπεζες κανουν μερικες ωρες μεχρι να φανουν τα λεφτα στον λογαριασμο.
πχ στην prepayd της eurobank φαινονται αμεσως...
δοκιμασε να κανεις την αγορα αυριο..
nikosmk1:
--- Quote from: mx5silver on June 07, 2012, 08:28:59 PM ---μερικες τραπεζες κανουν μερικες ωρες μεχρι να φανουν τα λεφτα στον λογαριασμο.
πχ στην prepayd της eurobank φαινονται αμεσως...
δοκιμασε να κανεις την αγορα αυριο..
--- End quote ---
Θα το δοκιμασω και αυριο.Εχω κ αλλο θεμα ομως.Οταν εβγαλα την καρτα και πηγα στον γκισε να την πληρωσω (5ε) ειπα στον υπαλληλο να μου βαλει και 20ε στην καρτα.Στο paypal απο την στιγμη που το εφτιαξα μου λεει οτι εχω 1.50 ευρω ενω δεν εχω αγορασει τιποτα ενω στο ατμ μου βγαζει υπολοπιπο 16.30 ευρω απο τα 20 που ειχα βαλει. >:a
Τι γινεται αραγε? (ουτε τσιχλα δεν με βλεπω να καταφερνω να παρω) :punish:
iliasfyntanidis:
Στην τράπεζα Κύπρου αν κάνεις κατάθεση στον γκισέ πριν το κλείσιμο τα λεφτά είναι διαθέσιμα στις 19:00-19:30.Κρατάει και 1.20 ευρώ νομίζω πλέον σαν προμήθεια.Σήμερα μου ήρθε και η ανανέωση η οποία κοστίζει 5 ευρώ πλεόν.
nikosmk1:
Εγω πριν δυο μερες την εφτιαξα και τα λεφτα δεν πανε στο paypal με τιποτα και σιγουρα ειναι λεφτα μεσα στην καρτα.Μηπως πρεπει να κανω τιποτα στο paypal για νε βλεπει ποσα εχω μεσα στην καρτα? :????:
iliasfyntanidis:
Tα έχεις συνδέσει αυτά τα δύο.Τραπεζικό λογαριασμό και Paypal?Πάει και καιρός ρε γαμώτο που τα έχω φτιάξει αυτά....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version