!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Reverant:
Αν η παραγγελία είναι από ένα ποσό και πάνω στα ζητάνε. Τράβα τα μια φωτογραφία με το κινητό σου, και τα ανεβάζεις στο paypal στην καρτέλα που λέει resolution center αν θυμάμαι καλά. Και εμένα μου τα είχαν ζητήσει.
GENERAL:
--- Quote from: iNFiNiTy on April 30, 2012, 09:11:49 AM ---Δοκίμασε το παρακάτω:
1. Go to www.paypal.com and log in to your account.
2. Click 'Profile' near the top of the page.
3. Click 'Update' in the 'Business information' section, then click ‘Edit’.
• Business Type — if you are not a Business you can select 'Individual' from the drop down menu. If you only use PayPal to make online payments please select 'I only send money or pay with PayPal', enter your date of birth and click 'Save'
• Click 'Save' to finish the process.
Πρέπει να τους αποδείξεις ότι είσαι ιδιώτης που κάνει απλά αγορές και όχι επαγγελματίας.
Αν τελικά στείλεις τα χαρτιά, να αποφύγεις την ID Card γιατί δεν έχει ημερομηνία λήξης (είναι 15 χρόνια, αλλά δεν αναγράφεται κάπου) και ίσως δεν τη δεχτούν.
--- End quote ---
Το εκανα οπως λες αλλα και ηταν ηδη επιλεγμενο το 'Individual'. Αλλα την αλλη επιλογη που λες δεν την εμφανιζει πουθενα. Τα εχω κανει πουτ@ν@ και εχω ξενερωσει ελαφρος. Ειμαι σε σημειο να το παρατησω εντελως!!!
gianic:
Προφανως το ποσο που εκανες συναλλαγη ειναι μεγαλο και θελουν να πιστοποιησουν οτι εισαι εσυ.
Δωσε τα στοιχεια σου και εισαι ενταξει. Απολυτα φυσιολογικη διαδικασια.
GENERAL:
Ειμαστε ενταξει και μολις εκανα και την πρωτη μου παραγγελια. Μεσα στα εξτρα που ζηταγε ηταν να στειλω εναν αποδεικτικο για εμενα και το που μενω οπου εστειλα τον τελευταιο λογαριασμο κινητης τηλεφωνιας!!!
Ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια!!! :exaclty: :exaclty:
ΥΓ. Αχιλλεα εσυ εχεις και ενα ευχαριστω παραπανω... :exaclty: :exaclty: :exaclty:
nikosmk1:
Προσπαθω να παραγγειλω κατι απο e-bay μιας και εβγαλα και εγω prepaid απο την κυπρου.Το προβλημα ειναι οτι δεν μεταφερονται τα λεφτα απο τον λογαριασμο στην τραπεζα στο paypal.Τι μπορω να κανω?Ξερει κανεισ? :????: :????: :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version