!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (63/240) > >>

Gas21:

--- Quote from: GENERAL on April 25, 2012, 12:33:07 AM ---Δλδ πως κανω λογαριασμο στο paypal? Και τον 4ψηφιο κωδικο θα πρεπει να ξαναπαω τραπεζα να τον παρω ή τελικα δεν χρειαζετε? Και αφου κανω λογαριασμο στο paypal μετα σε καθε αγορα θα πρεπει να ξανακανω τα ιδια πραγματα ή μια φορα και μετα ολα αυτοματα?

--- End quote ---
Στον λενε και απο το τηλεφωνο τον κωδικο αυτο. Μετα σε κάθε αγορά απλά θα επιβεβαιωνεις την αγορα.Δεν είναι τίποτα! (απλά πρόσεξε μην εθιστείς  και αγοράζεις συνέχεια !Εγω έτσι την έπαθα ΧΑΧΑΧΑ)

leonidas11b:

--- Quote from: GENERAL on April 25, 2012, 12:33:07 AM ---Δλδ πως κανω λογαριασμο στο paypal? Και τον 4ψηφιο κωδικο θα πρεπει να ξαναπαω τραπεζα να τον παρω ή τελικα δεν χρειαζετε? Και αφου κανω λογαριασμο στο paypal μετα σε καθε αγορα θα πρεπει να ξανακανω τα ιδια πραγματα ή μια φορα και μετα ολα αυτοματα?

--- End quote ---

Μια φορά και τέλος.
Λογαριασμό κάνεις εδώ και από εδώ ελέγχεις τις συναλλαγές σου.

--- Quote from: Gas21 on April 25, 2012, 12:42:59 AM ---Στον λενε και απο το τηλεφωνο τον κωδικο αυτο. Μετα σε κάθε αγορά απλά θα επιβεβαιωνεις την αγορα.Δεν είναι τίποτα! (απλά πρόσεξε μην εθιστείς  και αγοράζεις συνέχεια !Εγω έτσι την έπαθα ΧΑΧΑΧΑ)

--- End quote ---

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!

Thimios:
Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε εκτος Ε.Ε να κανω μια ερωτηση?

Γι αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/JDM-Miata-T2-Torsen-LSD-Helical-LSD-Mazda-NA-NB-MX5-rear-differential-T1/140742008280/item ποσο ειναι το αναμενομενο τελωνειο?

leonidas11b:
Εγώ έφερα από Αμερική σετ φλάντζες και δεν πλήρωσα τίποτα.
Βέβαια το βάρος του δικού μου πακέτου δεν έχει καμία σχέση με το διαφορικό.

Thimios:
Μα, με βαση το κοστος δεν φορολογουν?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version