!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (51/240) > >>

saldale:

--- Quote from: saldale on January 20, 2012, 10:42:22 PM ---Το 4.1 που έστειλα Ελβετία, χτυπήθηκε στην μεταφορά με αποτέλεσμα 2-3 μικρά σημαδια στο πηνίο :(
Ο αγοραστής άνοιξε topic στο miata.net....και μιλάμε να δουμε τι θα γίνει. Τι λέτε? :????:

http://forum.miata.net/vb/showthread.php?p=5559956#post5559956

--- End quote ---

Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά σας παρακαλώ καλύτερα να μην δει σχόλια απο Ελλάδα γιατί θα του φανεί "περίεργο".
Ας αφήσουμε τους Αμερικάνους να πουν τη γνώμη τους.

Ευχαριστώ και πάλι.

Liakos:
Πως το ειχες πακεταρει Αντωνη? Το δικο μου που το εστειλα Αυστραλια, επειδη δεν ειχα bubble wrap, ουτε κ χρονο να αγορασω καθως επρεπε να το στειλω λιγες ωρες πριν φυγω για ταξιδι, λαδωσα ελαφρως με λιγη βαλβολινη κορωνα κ πηνιο, τα τυλιξα ξεχωριστα με απειρα φυλλα εφημεριδας, φροντισα να τα μεγαλο σε μεγαλουτσικο κουτι κ στο κενο αναμεσα τους να βαλω μπολικα τσαλακωμενα φυλλα εφημεριδας... Δε θυμαμαι αν το ειχα σημανει ως fragile...

saldale:
Τύλιξα κορώνα, πηνίο ξεχωριστά με bubble wrap. Πολύ!!
Εβαλα κάτω-κάτω στο κουτί αφρολέξ για να ακουμπησει πάνω η κορώνα.
Απο πάνω μια ολοκληρη εφημερίδα σε μπαλάκια.
Και μετά το πηνίο...

Πως σκατά ακουμπησανε μεταξύ τους δεν ξέρω. Εκτός αν οι μάγκες του ταχυδρομειου παιζανε με το κουτί μήλα! >:a

Manolis:

--- Quote from: saldale on January 21, 2012, 12:18:14 AM ---Πως σκατά ακουμπησανε μεταξύ τους δεν ξέρω. Εκτός αν οι μάγκες του ταχυδρομειου παιζανε με το κουτί μήλα! >:a

--- End quote ---

Η αν το άνοιξαν και το ξαναπακέταραν όπως να ναι...

simkoz:

--- Quote from: saldale on January 20, 2012, 11:47:13 PM ---
Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά σας παρακαλώ καλύτερα να μην δει σχόλια απο Ελλάδα γιατί θα του φανεί "περίεργο".
Ας αφήσουμε τους Αμερικάνους να πουν τη γνώμη τους.

Ευχαριστώ και πάλι.

--- End quote ---

Εγώ πάντως είμαι με την μεριά του Ελβετού. Σχεδόν γείτονες είμαστε... χαχα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version