!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
General_lee:
Παιδες απο ISC Racing εχετε αγορασει ποτε τιποτα?
Ξερετε αν στελνει γενικα Ελλαδα?
Θελω να παρω τα σινεμπλοκ που εχει, τα εκκεντρα. Μαρεσουν γιατι ειναι για το πανω ψαλιδι και φτηνα πολυ.
Stef:
--- Quote from: General_lee on January 03, 2012, 06:12:11 AM ---Παιδες απο ISC Racing εχετε αγορασει ποτε τιποτα?
Ξερετε αν στελνει γενικα Ελλαδα?
Θελω να παρω τα σινεμπλοκ που εχει, τα εκκεντρα. Μαρεσουν γιατι ειναι για το πανω ψαλιδι και φτηνα πολυ.
--- End quote ---
Tα Delrin bushings που εχει στο site ειναι πολυ σκληρα και κανουν θορυβους... Δεν νομιζω οτι κανουν για οποιοδηποτε αμαξι που κινειται στους ελληνικους δρομους! Βαλε καλυτερα τα εκκεντρα της super pro!
General_lee:
2 σινεμπλοκακια στο μικρο μπροστα πανω ψαλιδακι λες να κανουν τοσο θεμα επειδη θα ειναι εντελως ακαμπτα..? χμμ, μπορει και να κανουν. Κριμα και ειναι ωραια περιπτωση. 90ευρουλακια στην πορτα μου...
Βεβαια τωρα ρωτησα το miataroadster και μου λεει οτι εχει και Super Pro εκκεντρα για το ΠΑΝΩ ψαλιδι! Πραγμα που δεν ειχα δει στον trackdog να υπαρχει. Ρε λες να βαλω πανω κατω εκκεντρα αντι για αποστατη. :moutza:χαχα
Θα ρωτησω ξανα τιμες και βλεπουμε. Με εχει πιασει η τσιγγουνια και δε θελω να παρω ολοκληρο σετ σινεμπλοκ γιατι θα με γδαρουν (και για αγορα αλλα και για εργασια) και δεν ειμαστε για τετοια.
Stef:
--- Quote from: General_lee on January 03, 2012, 07:06:31 PM ---2 σινεμπλοκακια στο μικρο μπροστα πανω ψαλιδακι λες να κανουν τοσο θεμα επειδη θα ειναι εντελως ακαμπτα..? χμμ, μπορει και να κανουν. Κριμα και ειναι ωραια περιπτωση. 90ευρουλακια στην πορτα μου...
Βεβαια τωρα ρωτησα το miataroadster και μου λεει οτι εχει και Super Pro εκκεντρα για το ΠΑΝΩ ψαλιδι! Πραγμα που δεν ειχα δει στον trackdog να υπαρχει. Ρε λες να βαλω πανω κατω εκκεντρα αντι για αποστατη. :moutza:χαχα
Θα ρωτησω ξανα τιμες και βλεπουμε. Με εχει πιασει η τσιγγουνια και δε θελω να παρω ολοκληρο σετ σινεμπλοκ γιατι θα με γδαρουν (και για αγορα αλλα και για εργασια) και δεν ειμαστε για τετοια.
--- End quote ---
Kαι ο track dog πρεπει να εχει, απλα ο παπαρας δεν εχει ενημερωσει τη σελιδα του εδω και χρονια...
Nitroking:
--- Quote from: General_lee on January 03, 2012, 07:06:31 PM ---2 σινεμπλοκακια στο μικρο μπροστα πανω ψαλιδακι λες να κανουν τοσο θεμα επειδη θα ειναι εντελως ακαμπτα..? χμμ, μπορει και να κανουν. Κριμα και ειναι ωραια περιπτωση. 90ευρουλακια στην πορτα μου...
--- End quote ---
Ελα ρε! Καπου 120Ε ειχα παρει εγω τα 4 μεσα για τα κατω εμπρος ψαλιδια.. Σιγα τη διαφορα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version