!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (37/240) > >>

Alex:
Παιδιά βοήθεια!!Καλησπέρα...Έχω αγοράσει κάτι μέσω ebay εδώ και 2 μήνες και δεν μου έχει έρθει. Λόγω ενός μπερδέματος (θα κουράσει αν το αναλύσω) δε φαινόταν στο ebay το εικονίδιο ``πληρωμένο`` και ``έχει αποσταλεί`` ,ενεργοποιημένα. Ακριβώς γι αυτό το λόγο δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω την βοήθεια του ebay αφού μου έλεγε δεν έχει πληρωθεί. Επικοινώνησα με paypal, που φαίνεται ξεκάθαρα η πληρωμή, και μου λένε ότι δεν γίνεται να κινηθεί κάποια διαδικασία αφού έχει περάσει το όριο των 45 ημερών από την πληρωμή, για διεκπεραίωση τέτοιων υποθέσεων. Επίσης , η τύπισσα του paypal που μου απάντησε είπε ότι θα κάνει αίτηση να ξαναανοιχτεί η υπόθεσή μου και σε περίπτωση που γίνει δεκτή , θα ενημερωθώ μέσω mail ( σήμερα αυτά). Γνωρίζει κάποιος να μου πει, σε περίπτωση που δεν γίνεται να βρω ΚΑΙ με αυτό το τρόπο(έχω επικοινωνήσει και με τον πωλητή και με το ebay-διαμέσου μιας άλλης φόρμας,εξηγώντας όμως γιατί δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον ενδεδειγμένο, για τέτοιου είδους προβλήματα,τρόπο και μόνο το paypal απάντησε) άκρη, αν υπάρχει κάποιο αμερικάνικο site (ή τέλος πάντων κάποια γ@μ@μένη αρμόδια υπηρεσία) ούτως ώστε να αναφέρω τον μ@@@@@ πωλητή και να βρεθεί μια λύση; Ευχαριστώ... Δεν είναι κανα τραγικό ποσό (50 ευρώ) αλλά η καρ@@λα η κοροϊδία που με έχει κάνει τρελό. Δεν επιρρίπτω καμία ευθύνη ούτε στο ebay ούτε στο paypal(αν τελικά απαντήσει αρνητικά),έχουν στάνταρ τρόπους λειτουργίας και προθεσμίες. Αλλά το άλλο το @@@@@ θέλω να τον εκθέσω.

nmwisima:
Alex, μάλλον την πάτησες.

Δεν ξέρω πως ακριβώς τα καταφερες, αλλά δυσκολα θα βγάλεις άκρη.

Να ρωτήσω κι εγώ, ξέρει κανείς από που αγοράζουμε δισκόπλακες οικονομικά??

Εσωτερικό ή εξωτερικό δεν με πειράζει.

Α.

koli:

--- Quote from: nmwisima on December 08, 2011, 03:40:27 PM ---Alex, μάλλον την πάτησες.

Δεν ξέρω πως ακριβώς τα καταφερες, αλλά δυσκολα θα βγάλεις άκρη.

Να ρωτήσω κι εγώ, ξέρει κανείς από που αγοράζουμε δισκόπλακες οικονομικά??

Εσωτερικό ή εξωτερικό δεν με πειράζει.

Α.

--- End quote ---
αν σε ενδιαφερει εχω πισινους απο σπορτυ (276mm νομιζω) τους ειχα παρει για ο δικο μου αλλα δεν τους εβαλα ποτε
τιμη τη βρισκουμε

iliasfyntanidis:

--- Quote from: Alex on December 07, 2011, 06:52:38 PM ---Αλλά το άλλο το @@@@@ θέλω να τον εκθέσω.

--- End quote ---
Δεν μας λες κ ποιός είναι να πάρουμε τίποτα και μετά να το παίζουμε Κινέζοι?Λέω εγώ τώρα......
+1 Στον mx5parts για την ταχύτητα τις τιμές και τον επαγγελματισμό του.270 ευρώ κάνει ο λάμδα εδώ 132 λίρες εκεί...Το site του έχει τα πάντα.Best Mazda dealer για το 2011 mx5parts :good:

Στέλιος - fess:
Με παρακάλεσε ένας φίλος να του φέρω, ένα scanner obd2 και συγκεκριμένα της Autel to 509.
Έκανα το λάθος να το παραγγείλω από το i offer, που μου υπέδειξε...
20 ημέρες μετά, ακόμα προσπαθώ να πείσω τον Κινέζο πωλητή με τα "άπταιστα"  Αγγλικά του πως μου έχει στείλει λάθος pay pal adress, αλλά αυτός τίποτα.
Μουλάρι ο Τρύφωνας! Σήμερα το ακύρωσα και το περιμένω από αλλού.
Έχει κανένας άλλος εμπειρία από το i offer;
Εμένα μου φάνηκε φτηνή κόπια του e-bay.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version