!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (35/240) > >>

Theo:
Προφανώς είναι και το τελωνείο..

Πουλάει ένα Αμερικάνος το ρολλ μπαρ του για 600$, έστω ότι είναι 400-500$ τα μεταφορικά με USPS και πάλι είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ..

Ξάδελφος:
Φιλε REV αν πω αυτα που εχω δει και εχω  ακουσει ,θα μου κανουν μηνυση και δε θα μπορω να αποδειξω οτι ο γαιδαρος δεν πεταει.
Συμβουλη. Αν φερει καποιος κατι με fedex να τηλεφωνει καθε μερα δυο φορες τη μερα να ρωταει αν ηρθε το προιόν .Αν ειναι δυνατον να στελνει φαξ ή email  και να ζητα απαντηση με fax ή με email (τα γραπτα μενουν) και παντα να παιρνει το ονομα εκεινου που μιλα.
Αν του ζητησουν αποθηκευτρα ισχυριζομενοι οτι τον ειδοποιησαν και αυτος μερες τωρα δεν ηρθε να τα παρει ,θα του φανει πολυ χρησιμο το ...(τα γραπτα μενουν)....
Iσως και η ανταγωνιστικη εταιρια να ειναι το ιδιο χαλια αλλα δεν το ξερω.

Reverant:
Εγώ για να είμαι καλυμμένος, τους απάντησα με email. Και ας με βγάλουν ψεύτη μετά.

Newstyle:
ψοφος στους τελωνιδες !!! πρεπει να ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα καταργηθει δεν καταλαβαινω το 2011 γιατι να μην μπορεις να αγορασεις απο οπου θες αλλα και να εχεις αμαξι με οτι ευρωπαικες τουλαχιστον πινακιδες θες !!!

Nitroking:

--- Quote from: Newstyle on September 24, 2011, 10:23:13 PM ---ψοφος στους τελωνιδες !!! πρεπει να ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα καταργηθει δεν καταλαβαινω το 2011 γιατι να μην μπορεις να αγορασεις απο οπου θες αλλα και να εχεις αμαξι με οτι ευρωπαικες τουλαχιστον πινακιδες θες !!!

--- End quote ---

To πρωτο νταξει λογω ΦΠΑ (αλλα δε θα επρεπε να πληρωνεις το ΦΠΑ της Αμερικης πχ!).. Για το 2ο νομιζω τρωμε ενα τρομακτικο προστιμο καθε χρονο αλλα τα εσοδα ειναι μεγαλυτερα απο το προστιμο κι ετσι το κραταμε..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version