!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (34/240) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: Theo on September 24, 2011, 08:17:43 PM ---Ξέρει κανείς αν στέλνουν τα USPS roll bar από Αμερική και πόσο είναι τα μεταφορικά?

Γιατί έμαθα ότι με UPS ή FedEx είναι 800$...

--- End quote ---

Εγω με Fedex δε θα εφερνα   Τ Ι Π Ο Τ Α . Εχω πολυ ασχημες εμπειριες και εχω γινει μαρτυρας σε κωμικοτραγικες καταστασεις με τη fedex στ αεροδρομιο και οχι σαν πελατης...

Theo:
'Οτι έχω αγοράσει από Αμερική ήταν μόνο με USPS!

Απλά μου έκαναν τρελή εντύπωση τα μεταφορικά!

Liakos:
Ο Goodwin με USPS global express χρεωνει 424$.

Ξάδελφος:

--- Quote from: Theo on September 24, 2011, 08:24:24 PM ---'Οτι έχω αγοράσει από Αμερική ήταν μόνο με USPS!

Απλά μου έκαναν τρελή εντύπωση τα μεταφορικά!

--- End quote ---

Με τη Fedex δε θα ηταν μονο αυτα...Πιστεψε με. :exaclty: :axe: :grrrrrr:

Reverant:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 24, 2011, 08:22:07 PM ---Εγω με Fedex δε θα εφερνα   Τ Ι Π Ο Τ Α . Εχω πολυ ασχημες εμπειριες και εχω γινει μαρτυρας σε κωμικοτραγικες καταστασεις με τη fedex στ αεροδρομιο και οχι σαν πελατης...

--- End quote ---

Κάποια στιγμή, είχα πουλήσει έναν εγκέφαλο στον BEGi. Μετά από καιρό μου στέλνει ο BEGi τον εγκέφαλο πίσω για μετατροπή (ήταν για 2002 και ήθελε να τον μετατρέψω για MSM). Κάνει το λάθος και τον στέλνει με FedEx, με ένδειξη ότι είναι για επισκευή και αξία ασφάλισης $1000. Με παίρνουν από την FedEx όταν έφτασε και μου ζητάνε 470ε για να το εκτελωνίσουν. Τους λέω ότι είναι επιστροφή προϊόντος και ότι θα ξαναφύγει για Αμερική σε 2 μέρες. Δεν μας νοιάζει μου λένε, πρέπει να εκτελωνιστεί (λολ). Τους λέω δεν το δέχομαι, γυρίστε το πίσω. Τι κάνουν; Παίρνουν τον BEGi τηλέφωνο, και του λένε ότι για να το επιστρέψουν, πρέπει να πληρώσει ο BEGi 460ε (10ε λιγότερα δηλαδή, δεύτερο λολ). Παίρνει τηλέφωνο ο BEGi την FedEx Αμερικής και ξαφνικά το δέμα επιστρέφεται χωρίς καμία χρέωση (τρίτο λολ). Φυσικά μετά μου το έστειλε με USPS EMS και πλήρωσα 3,69ε για να το παραλάβω (ο-μι-τζι).

Όλα μαζί ο-μι-τζι και τρία λολ.

ΨΟΦΟ στις δύο γνωστές μεταφορικές.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version