!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on September 07, 2011, 09:51:17 AM ---
--- Quote from: nmwisima on September 07, 2011, 09:49:20 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on September 07, 2011, 09:45:07 AM ---Μην πεταξεις τον εργοστασιακο.Φυλαξε τον.
--- End quote ---
Nαι, φύλαξέ το για όταν καταστραφουν και διαλυθουν τα πλαστικά αυτού που έβαλες.
--- End quote ---
Μην εισαι χοντροκομμενος ...Αρκουσε οπως το εγραψα!
Μακρυχερη μην τον ακους.Καλου κακου ομως φυλαξε τον μηπως το βαρεθεις. ;)
--- End quote ---
Δεν είμαι χοντροκομένος. Το σόρτ σιφτ μια χαρά είναι. Τα πλαστικά του διαλύονται και πέφτουν μέσα στο σασμάν.
Τα έχω γράψει αναλυτικά στο σχετικό θέμα και αν ο Μακρυχέρης δεν έγραφε αλλού γι αλλού, θα είχε δει ότι:
-πρέπει να βάλει κόλλα σπειρωμάτων στα δύο κομμάτια του ss
-να αντικαταστήσει τις βίδες
-να αλλάξει όλα τα πλαστικά του ss με τα εργοστασιακά για να μην έχει πρόβλημα και για καλύτερη αίσθηση.
Α.
makrixeris:
Τα εχω δει ρε γκρινια :girlie: ειδα και ο ξαδερφος που ελεγαι να βαλουμε λαδι οταν το ανοιξουμε και παρατηρισα οτι το δικο μου εχει μεσα ενω σε μια φωτο του μανου δεν ειχε (εκτος και αν ξεγελουσε η φωτο)
JDM:
--- Quote from: nmwisima on September 07, 2011, 10:05:54 AM ---
Τα πλαστικά του διαλύονται και πέφτουν μέσα στο σασμάν.
--- End quote ---
Στο 5αρι ο χωρος του λεβιε δεν επικοινωνει με τον χωρο που δουλευουν τα γραναζια του σασμαν(γι αυτο βαζουμε βαλβολινη πανω σε αντιθεση με το 6αρι) οποτε και να πεσει πολυ απλα δεν σε ενδιαφερει :P
nmwisima:
--- Quote from: JDM on September 07, 2011, 11:02:34 AM ---
--- Quote from: nmwisima on September 07, 2011, 10:05:54 AM ---
Τα πλαστικά του διαλύονται και πέφτουν μέσα στο σασμάν.
--- End quote ---
Στο 5αρι ο χωρος του λεβιε δεν επικοινωνει με τον χωρο που δουλευουν τα γραναζια του σασμαν(γι αυτο βαζουμε βαλβολινη πανω σε αντιθεση με το 6αρι) οποτε και να πεσει πολυ απλα δεν σε ενδιαφερει :P
--- End quote ---
Μπα, χεις? Τροπος του λέγειν ήταν.
Theo:
Ξέρει κανείς αν στέλνουν τα USPS roll bar από Αμερική και πόσο είναι τα μεταφορικά?
Γιατί έμαθα ότι με UPS ή FedEx είναι 800$...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version