!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (32/240) > >>

gmars:

--- Quote from: option-D on September 03, 2011, 03:01:30 AM ---
--- Quote from: vagmann on September 02, 2011, 09:03:50 PM ---
--- Quote from: option-D on September 02, 2011, 06:31:27 PM ---Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, σφύρα μου  :llol:
Το έχω κάτι μήνες αλλά επειδή δεν έβγαλα άκρη το παράτησα τελείως..

--- End quote ---

Μη μου λες τετοια...τι προβλημα εχει?

--- End quote ---

Είναι εντελώς ακαταλαβίστικο.. Όσο και να το πάλεψα, δεν τα κατάφερα.. Κι αν θυμάμαι καλά, οδηγίες μόνο στα Κινέζικα..

--- End quote ---
Το έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα της οικογένειας και δουλεύει μια χαρά(για περίπου 2 χρόνια που το έχω βάλει). Απλώς πρέπει να θυμάσαι να ανανεώνεις 1 φορά τον χρόνο την κάρτα για να μην απενεργοποιηθεί και να υπολογίζεις αλλαγή μπαταρίας (έχει περίπου 3 ευρώ) στο ίδιο διάστημα αν το έχεις συνεχώς στην φόρτιση (όπως το έχω συνδέσει εγώ) λόγω "φουσκώματος". Τα μηνύματα στα καρτοκινητά δεν χρεώνονται πάνω από 0,10 και αν βάζεις κανενα 10ε το χρόνο δεν νομίζω να χρειάζεσαι πιο συχνά ανανέωση.

makrixeris:

--- Quote from: skatzas on September 05, 2011, 11:21:57 PM ---http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-MX5-Miata-90-97-Short-Shifter-Shift-Quick-Turbo-/320707426599?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aaba6f927

κάποιος από εδώ μέσα το έχει σε nb και nbfl αν θυμάμαι καλά μπορεί να μας βοηθήσει για το  αν κάνει και τι τροποποίησης θέλει

--- End quote ---

εμενα μου ηρθε εχτες... δεν εχει τπτ το δυσκολο στην τοποθετηση για ΝΑ μιλαω τωρα δεν ξερω αν θελει κατι παραπανω για nb

Ξάδελφος:
Μην πεταξεις τον εργοστασιακο.Φυλαξε τον.

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 07, 2011, 09:45:07 AM ---Μην πεταξεις τον εργοστασιακο.Φυλαξε τον.

--- End quote ---

Nαι, φύλαξέ το για όταν καταστραφουν και διαλυθουν τα πλαστικά αυτού που έβαλες.

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on September 07, 2011, 09:49:20 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on September 07, 2011, 09:45:07 AM ---Μην πεταξεις τον εργοστασιακο.Φυλαξε τον.

--- End quote ---

Nαι, φύλαξέ το για όταν καταστραφουν και διαλυθουν τα πλαστικά αυτού που έβαλες.

--- End quote ---
Μην εισαι χοντροκομμενος ...Αρκουσε οπως το εγραψα!
Μακρυχερη μην τον ακους.Καλου κακου ομως φυλαξε τον μηπως το βαρεθεις. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version