!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
jSkyline:
--- Quote from: option-D on September 02, 2011, 06:31:27 PM ---Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, σφύρα μου :llol:
Το έχω κάτι μήνες αλλά επειδή δεν έβγαλα άκρη το παράτησα τελείως..
--- End quote ---
Να σου σφυριξω κλεφτικα ??? Το εχω κανει ηδη να δουλεψει μια φορα..Το θεμα ειναι αλλο, τι καρτα sim να του βαλεις. Αν του βαλεις καποιο πακετο τυπου "καρτας" κινδυνευεις να εξαντληθουν οι μοναδες και να μην το παρεις χαμπαρι, ενω αν εχεις "συνδεση" ειναι νταβατζιλικι καθε μηνα και παιζει να μην το χρησιμοποιησεις ποτε. Καποιοι οικογενιακοι φιλοι εχουν στο φουσκωτο τους ενα που στελνει μονο sms και οχι δεδομενα επισης ακομα και αν χασει επαφη με δορυφορο σου στελνει την τελευταια γνωστη θεση (συντεταγμενες) και την ωρα που βρισκοταν εκει, και εχει και ενα καλωδιο που στελνει μνμ καθε φορα που το σκαφος παιρνει μπροστα. Αυτο εδω, εχει σαφως περισσοτερες λειτουργιες που ομως δεν ξερω αν τελικα ειναι χρησιμες και ασε που σε καποιες περιπτωσεις, οπως του Μανου, καταληγει στο συρταρι....για λογους ευφυιας κυριως...
option-D:
Μάλιστα, κύριε Έξυπνε...
jSkyline:
--- Quote from: option-D on September 03, 2011, 11:41:48 AM ---Μάλιστα, κύριε Έξυπνε...
--- End quote ---
Εγω παντως χαζο με θεωρω...Δεν νομιζω οτι χρειαστηκε καποια εξυπναδα για να το κανω να δουλεψει!
iNFiNiTy:
--- Quote from: iNFiNiTy on September 03, 2011, 11:00:26 AM ---
--- Quote from: option-D on September 03, 2011, 03:01:30 AM ---
Είναι εντελώς ακαταλαβίστικο.. Όσο και να το πάλεψα, δεν τα κατάφερα.. Κι αν θυμάμαι καλά, οδηγίες μόνο στα Κινέζικα..
--- End quote ---
Που κολλάς; Το iGO 8 έχει σαν πρόγραμμα πλοήγησης;
--- End quote ---
Oops άκυρο, μπερδεύτηκα με τις πολλές σελίδες.
Όσο για το ποιά SIM, η cosmote δίνει 60ΜΒ με 3 ευρώ σε καρτοκινητά. Πιστεύω είναι αρκετά για μηνιαία χρήση.
option-D:
Επικό ποστ για εκτελωνισμό είναι και του Σπύρου (biofotos) από το yarisclub.gr ..
http://yarisclub.gr/forum/showthread.php?t=5997&highlight=%F4%E5%EB%F9%ED%E5%DF%EF
Αν δεν μπορείτε να το δείτε, μπορώ να το κάνω copy-paste αλλά είναι μεγάλο..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version