!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Nitroking:
Εγω την εχω κανει 2 φορες τη διαδικασια, μια με τον Μυθο για το πρωτο harddog M2 hardcore που ηρθε στην Ελλαδα, οπου και η τοτε εταιρια courier(της οποιας το ονομα δε θυμαμαι - κατι με green ηταν) του ζητησε 170Ε!!! :o για να παρει τα χαρτια τα οποια τελικα του εκανε refund η flying miata γιατι καποιο ακυρο νταβατζιλικι ηταν.. Συνολικα νομιζω τοτε ειχε βγει 300 το τελωνειο..
Αλλη μια φορα ειχα φερει εναν εγκεφαλο Mine's και ενα ανθρακονηματινο plenum για τετραπεταλουδο και ειχα πληρωσει αν θυμαμαι καλα 35Ε (επειδη δεν ειχαν πολυ ιδεα ως τι να τα βαλουν και τα βαλανε λιγο στην τυχη - αυτοι οι χοντροι μεσηλικες με το υφος του νταη).. Η διαδικασια ειναι πανω κατω οπως την περιγραφει ο φιλος απλα στην πρωτη περιπτωση μας πηρε κανα 3ωρο ενω στη δευτερη μου πηρε κανα 2ωρο..
--- Quote from: Newstyle on September 02, 2011, 10:16:58 PM ---Την δευτερη φορα μου την επεσε ενα μπαρμπας και μου ειπε με στυλ, αμα με κερασεις ενα καφε θα ξεμπερδεψεις γρηγορα.Τελικα οντως με βοηθησε με τα χαρτια εβαλε και κατι σφραγιδες και του εδωσα 10 ευρω . Οχι οτι δεν ταλαιπωρηθηκα αλλα εκει με το κλαρκ εκανα ποιο γρηγορα.
--- End quote ---
Ουτε κωλομπαρο να ηταν.. :tease:
simkoz:
Ελλάς το μεγαλείο σου...
bill_viper:
Η περιγραφή του τύπου είναι το κάτι άλλο! :)
Αφιερώστε όλοι 10 λεπτά απ'τον χρόνο σας να τη διαβάσετε! Αξίζει και με το παραπάνω! :)
option-D:
--- Quote from: vagmann on September 02, 2011, 09:03:50 PM ---
--- Quote from: option-D on September 02, 2011, 06:31:27 PM ---Αν καταφέρεις να το κάνεις να δουλέψει, σφύρα μου :llol:
Το έχω κάτι μήνες αλλά επειδή δεν έβγαλα άκρη το παράτησα τελείως..
--- End quote ---
Μη μου λες τετοια...τι προβλημα εχει?
--- End quote ---
Είναι εντελώς ακαταλαβίστικο.. Όσο και να το πάλεψα, δεν τα κατάφερα.. Κι αν θυμάμαι καλά, οδηγίες μόνο στα Κινέζικα..
iNFiNiTy:
--- Quote from: option-D on September 03, 2011, 03:01:30 AM ---
Είναι εντελώς ακαταλαβίστικο.. Όσο και να το πάλεψα, δεν τα κατάφερα.. Κι αν θυμάμαι καλά, οδηγίες μόνο στα Κινέζικα..
--- End quote ---
Που κολλάς; Το iGO 8 έχει σαν πρόγραμμα πλοήγησης;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version