!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
iliasfyntanidis:
USA made η China? Αυτό ήταν και το σκεπτικό μου να πάρω GM. Η αξιοπιστία.
RoadsterLifeGR:
Καλησπέρα κ απο μένα , μιας και νεος στο club και έχοντας αρκετή τρελα ,αγόρασα την 1η βδομαδα παρααααα πολλα πραγματα ... :P
1.ξεβουλωτηρι με βουρτσα για rain rails
2.303 top convertible cleaner + waterproof (οποιος γουστάρει κ εχει χώρο αθήνα κερνάω καθαρισμό αν κερασει το νερο του πλυσιματος :P )
2.βούρτσα για κουκουλα απο τριχες αλογου :D
3.μπουζί ιριδίου denso που κερδισα σε μια δημοπρασια σε τιμη περιπου που έχει το 1 μονο στην Ελλαδα.
4.μπλουζακια mx5 εννοειται χαχαχα
αν θελετε γ καποιο λινκ πειτε μου..τα πήρα ολα χωρις τελωνεια και μαλιστα τα καθαριστικά ηρθαν σε 2 μερες απο ρουμανια (amazon) :o
edit:
ετοιμαζομαι κ για κατι ακομα ωραιες αγορες οποιος θελει ας βαλει 1 like να εχω υποψιν ποσοι ειμαστε να οργανωσουμε πιθανοτατα ομορφες αγορες και ΦΘΗΝΕΣ εννοειται
mx5silver:
ωραιος!
για τα denso κρατα μονο μια επιφυλαξη γιατι κυκλοφορουν πολλες αντιγραφες... :good:
RoadsterLifeGR:
--- Quote from: mx5silver on April 03, 2018, 02:15:04 PM ---ωραιος!
για τα denso κρατα μονο μια επιφυλαξη γιατι κυκλοφορουν πολλες αντιγραφες... :good:
--- End quote ---
κοιταξα το serial number κλπ ειναι απολυτα αυθεντική απ οτι βλεπω .. :P ..θα μαθουμε
DimitrisDel:
ωραια τα ψιψιψινια και τα κοψοψοτσα,αλλα θα βαλουμε/παραγγειλουμε κανα τελικο εξατμισης? ( εκτος αμα ειμαι ο μονος με στοκ, σαν τον τελευταίο σαμουράι ενα πραγμα χαχχαχααχχα) . RoadsterlifeGr αμα κερνας καθαρισμο κουκουλας και waterproof, περνας οποτε θες βολτα απο Ν. Μακρη , βαζω τον χώρο + καλη παρεα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version