!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (220/240) > >>

Gas21:
Κατω απο 22€ δεν εχει τελωνείο , μονο το 3€ παιζει σαν πιθανο σεναριο αλλα κι αυτό σπάνια εως καθολου .

Nitroking:

--- Quote from: mx5silver on March 23, 2018, 06:34:36 PM ---ελαβα δεμα από κινα, δηλωμενο 8 δολαρια, συστημενο με china post . το track number  δουλευε αριστα μεσω του elta tracking.
το εστειλαν 8 μαρτιου και το ελαβα 19, χωρις τελωνεια, 3ευρα κλπ  :hello:

για μια αλλη μπουρδιτσα που πηρα επισης από κινα ebay, μου εδωσαν track number από βελγιο με bpost... :????:
στον δρομο είναι, όταν φτασει θα σας πω....

--- End quote ---

Πολλοι Κινεζοι πλεον τα στελνουν σε αποθηκες τους στην Ευρωπη και μετα στον προορισμο.. Ετσι ο τελικος αγοραστης γλυτωνει το τελωνειο αν και μου εχει τυχει να πληρωσω..

anvas94:
Ισχιει αυτό. Τελευταία ότι μου έρχεται από Κίνα ( έχει τύχει και με δέμα 30€) την έχω γλυτώσει.
Ειδικά από GearBest έχω πάθει πλάκα το ποσο συνεργάσιμοι είναι. Πριν κανένα χρόνο+ παράγγειλα μια actioncam και ενώ πλήρωσα μεταφορικά κου έστειλαν email και μου πρότειναν να μου επιστρέψουν τα χρήματα , και να το στείλουν μέσω Γερμανίας για να γλυτωσω τελωνειο με προφανος λιγότερα μεταφορικα. Έτσι έγινε, απλά άργησε λίγο παραπάνω.
Νοέμβριο  που παράγγειλα 3 διαφορετικα δέματα , ήρθαν μέσω Ευρώπης από αποθήκη της Κίνας like a gift επιγραφή (λογικό) .
Βέβαια αργήσανε αλλά λόγο της κατάστασης εδώ. Είχαν φτάσει Ελλάδα μέσα σε 12 μέρες και εγώ τα παρέλαβα μετά από 25+.
Πια οι περισσότεροι ειδικά από Κίνα στέλνουν η μέσω Ευρώπης ή likeagift.
Από Αμερική πάλι , έφαγα 25€ τελωνειο για πανάλαφρο μικρό κουτί με τιμή 70€, αλλά εκεί Ευθύνομουν καθαρά εγώ.
Παλιά που έκανα bmx πάντως μέσω dhl μια εταιρια μέχρι και ολόκληρο ποδήλατο μου είχε στείλε χωρίς τελωνειο και άμεσα με όλα τα τιμολόγια και τις τιμες κανονικά. Δεν ξέρω τι είχαν κάνει τα λαμόγια.

Κάτι άλλο που είχα συζητήσει με έναν φίλο αλλά ποτέ δεν το κάναμε , είχαμε ψάξει το ότι εάν νοικιάσουμε κάποιου είδους θυρίδα σε κάποια μεταφορικη Αμερική , στα στέλνουν μόλις δώσεις εντολή και έρχονται σαν δικά σου αντικείμενα χωρίς δασμούς. Βέβαια δεν είναι 100% καθώς αυτό είχε γίνει πριν 3-4 χρόνια χωρίς να το ψάξουμε 100% με το τι χρειάζεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nitroking:
Ναι παιζει αυτο.. Υπαρχει μια εταιρεια στην Αμερικη δε θυμαμαι πως λεγεται που νοικιαζεις PO BOX και αυτοι βγαζουν τα τιμολογια απο εκει αι στο στελνουν χωρις.. Δεν ξερω αν μπορουν να βαλουν και δικο τους αυτοι..

panos2171:
Αν όντως ισχύει φαίνεται να είναι πολύ καλή περίπτωση!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version