!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (216/240) > >>

iliasfyntanidis:
Ναι Πάνο έτσι πάει. Πληρώνεις ένα τίμημα σε σχέση με το τελωνείο (εάν φας) και έρχεται σπίτι.
Απλά το GPS αργεί και δεν υπάρχει ρε γαμωτο το challenge "θα φάω τελωνείο δεν θα φάω τελωνείο"....

kacey:
τι εννοεις "αν φαει" τελωνειο? Υποτιθεται οτι τα προπληρωνει, και ειναι προυπολογισμενο ακριβως γιατι το δεμα ερχεται πρωτα σε καποια ευρωπαικη χωρα (που προφανως εχουν στησει αυτη την υπηρεσια) και μετα στη πορτα του στην ελλαδα. Οποτε δεν μπορει να φαει τελωνειο εδω.

Gas21:
"Αν φας" εννοει παιρνοντας το εκτος GSP .

iliasfyntanidis:
Double penetration αλά τελωνειακά. Παραγγέλνω τα δύο τελευταία πράγματα για το αμάξι μου. Κλασσικά από California από διαφορετικούς πωλητές όμως και διαφορετικές μέρες. Ο ένας μάλιστα ήταν πολύ σπάνιο που είχε απόθεμα. Ταξιδεύουν στην ίδια πτήση (σύμπτωση καρμικη) και μπαίνουν τελωνείο μαζί. Πόσο άτυχος μπορεί να είμαι;

mx5silver:
με τα track number τα τσεκαρες?
εφτασαν τελωνειο ελλαδα? σου ειπαν να πληρωσεις κατι? :????:

κατά την γνωμη μου δεν θα γινει τιποτα. δεν εχω ακουσει ποτε να κανουν σουμα την αξια από τις παραγγελιες και να πληρωνεις τελη για το συνολο τους... :coolio:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version