!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Nitroking:
--- Quote from: HarryB on December 02, 2017, 05:55:26 PM ---Courier κ ολα ποπα. Τρως το τελωνειο σου κ ησυχαζεις χωρις καθυστερήσεις
--- End quote ---
Πληρωνεις και αμοιβη εκτελωνιστη κατι 80αρια?
Reverant:
--- Quote from: HarryB on December 02, 2017, 05:55:26 PM ---Courier κ ολα ποπα. Τρως το τελωνειο σου κ ησυχαζεις χωρις καθυστερήσεις
--- End quote ---
Εκεί μας κατάντησαν! Οι αλήτες!
Chris_SD:
Αγορά 29$ ebay απο Hong Kong. Μετά απο περίπου 2 μήνες έφτασε Ελλάδα. Ο πωλητής το έστειλε με DHL μέσω Γερμανίας, υποτιμολογιμένο στα 10$. Ελλάδα ήρθε μέσω ΕΛΤΑ χωρίς καμία επιβάρυνση. Όλα αυτά χωρίς να του πώ τίποτα, θεούλης :giveheart:
Nitroking:
Λοιπον μιλησα σημερα με αλλο ενα κονε μου και μου ειπε οτι επιτελους αρχιζει να ομαλοποιειται η κατασταση. Πηγε το σωματειο των ΕΛΤΑ(απο οτι καταλαβα) εκει και εγινε χαμος γιατι τρωγανε φοβερη πιεση και μου ειπε οτι καθε Δευτερα σκαει φορτηγο με απειρα δεματα μεσα και προχωραει η κατασταση. Ειδικα τα μικρα λεει τα περνανε οπως ειναι.. Οπως ειχα πει και τον Αυγουστο δλδ που αρχισε να ισχυει αυτο, ηταν θεμα χρονου μεχρι να γινει πανικος και να ξαναγυρισουμε στα παλια.. Οποτε φανταζομαι ξαναρχιζει το παλιο καλο ebay.. Παντως εμενα τις τελευταιες 10 μερες μου ηρθαν 4 δεματα μαζεμενα τα οποια ηταν καιρο σε αναμονη αρα μαλλον ισχυει αυτο που μου ειπε..
RustRat:
Νομίζω και ο Οψιον Μάνος παρέλαβε μαζεμένα κάποια δέματα απο ότι είδα, οπότε μάλλον ισχύει αυτό που λες. Και μακάρι όντως να ξαναπερνάνε τα μικρά αέρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version