!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
RomanoS:
5 βδομαδες ειναι αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα... Ειδικα εφοσον βλεπεις οτι ειναι εδω και αρκετο καιρο στα τελωνεια, λογικα σημαινει οτι καπου εχει μπλοκαρει η κατασταση. Δες με ποια εταιρια εχουν ερθει και παρε τηλεφωνο η στα κεντρικα της εταιριας εδω (η στις αποθηκες της κατευθειαν) η αλλιως στα ιδια τα τελωνεια να ρωτησεις. Νομιζω οτι καλυτερα παντως ειναι να καλεσεις τα κεντρικα της μεταφορικης. Απορω που δεν σε εχουν καλεσει ηδη οι ιδιοι... Εγω οταν ειχα ενα μικρο θεματακι με το μπλοκε που ειχα φερει με ειχαν παρει απο την DHL 2 μερες αν δεν κανω λαθος αφου εφτασε το προιον μου στα Ελληνικα τελωνεια για να με ενημερωσουν... Ψαξτο λιγο γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να ειναι 3 βδομαδες στα τελωνεια, εκτος κι αν εχει κολλησει η ενημερωση στο site και σου δειχνει λαθος...
Nitroking:
--- Quote from: termi on June 23, 2011, 12:51:02 PM ---Εχω φτάσει σε απόγνωση...παρήγγειλα πριν 5 εβδομάδες τις rpf1 από τον goodwin κ εδώ κ 3βδομάδες μου δείχνει ότι είναι στο τελωνείο
αλλά ούτε ειδοποίηση ούτε τπτ κ δεν μπορώ να τις βρω... είναι φυσιολογικό?...Τι να κάνω?
--- End quote ---
Για δωσε κανα tracking number και με τι εταιρια στο εστειλε να του ριξουμε μια ματια..
termi:
--- Quote from: Nitroking on June 23, 2011, 01:46:48 PM ---
--- Quote from: termi on June 23, 2011, 12:51:02 PM ---Εχω φτάσει σε απόγνωση...παρήγγειλα πριν 5 εβδομάδες τις rpf1 από τον goodwin κ εδώ κ 3βδομάδες μου δείχνει ότι είναι στο τελωνείο
αλλά ούτε ειδοποίηση ούτε τπτ κ δεν μπορώ να τις βρω... είναι φυσιολογικό?...Τι να κάνω?
--- End quote ---
Για δωσε κανα tracking number και με τι εταιρια στο εστειλε να του ριξουμε μια ματια..
--- End quote ---
EC 968 476 509 US με USPS
Theo:
Εμενα παντως μου εβγαλε αυτο:
Out of Foreign Customs, June 23, 2011, 11:56 am, GREECE
Into Foreign Customs, May 30, 2011, 12:41 am, GREECE
:-)
Reverant:
Χαχα όντως απίστευτο, σήμερα βγήκε! Λογικά αύριο θα στις φέρουν (ή θα σε πάρουν τηλ πρώτα αν υπάρχει λυπητερή για να έχεις λεφτά όταν θα στις φέρουν).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version