!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (210/240) > >>

steliosmk1:

--- Quote from: Nitroking on November 27, 2017, 10:44:01 AM ---Ρε παιδια εχει κανεις καμια ενημερωση για τα ΕΛΤΑ? Περιμενω 2-3 δεματα απο αρχες Οκτωβρη! Το πιο κουλο ειναι το τελευταιο οπου ειναι απο 1/11 στο αεροδρομιο, με Ολλανδικο αριθμο αποστολης μπλαμπλαΝL και τους πηρα και λενε πρεπει να ελεγχθει τελωνειακα. Και λεω αφου ειναι απο Ολλανδια τι τελωνειο μου λες ρε ανθρωπα? Και λεει Ολλανδια ειναι ο τελευταιος σταθμος αλλα προφανως ξεκινησε απο Κινα και πρεπει να ελεγθει πρωτα.. Του λεω τι θα γινει με αυτην την κατασταση? Λεει θα πρεπει σιγα σιγα να ομαλοποιηθει.. Λεω αμα ειναι να μην παραγγελνουμε μεχρι τοτε γιατι και εμεις δεν κανουμε τη δουλεια μας και εσας σασ δυσκολευουμε αλλα που να ξερει να μου απαντησει..

Εχει κανεις κανα κονε να μαθουμε ποτε θα στρωσει αυτη η κατασταση?

--- End quote ---
Νικο δεμα απο gearbest με postnl μπηκε Ελλαδα 19/10 και εκτελωνιστηκε σημερα,βεβαια δεν με νοιαζει γιατι θα τα πλειρωσει η gearbest γιατι ηταν αποστολη eu express

Gas21:
Εγω περιμενα πακετο απο Ιαπωνία.
Ηρθε μεσα σε 3 ημερες Ελλαδα και απο τις 22/10 βρισκοταν στο αεροδρομιο μεχρι 23/11.Τελικα παρελαβα προχτές απ τα ΕΛΤΑ..
Σε επικοινωνία που ειχα μαζί τους μου ειπαν οτι οι καθυστερήσεις φτάνουν και τις 40 ημέρες λόγω φόρτου εργασίας στο τελωνείο.

Konstantinos:
Παρομοίως, περιμένω τρία πακέτα από Κίνα χωρίς tracking numbers και μάλιστα σήμερα ήμουν έτοιμος να ανοίξω για πρώτη φορά case για το πρώτο από τα τρία ...Διαβάζοντας τις δικές σας περιπτώσεις, ένας μήνας καθυστέρηση πλέον είναι λογικός (?)

kostas_jp120:
Gearbest, από 16/10 Ελλάδα, σήμερα άνοιξαν το σάκο για εκτελωνισμό. Εδώ και μερικούς μήνες έχει στείλει οδηγία το ΥΠΟΙΚ να πέρνανε τα πάντα τελωνείο για να μπαίνουν δασμοί, ΦΠΑ κλπ. οπότε συσσωρεύονται όλα τα δέματα μικρά-μεγάλα στο τελωνείο.

Βάζοντας το tracking number στο postnl έδειχνε ότι το δέμα ήταν Ελλάδα από 16/10, στο elta.gr έδειχνε ότι ήταν ακόμα Ολλανδία - επειδή δεν είχε ανοιχτεί ακόμα ο ταχυδρομικός σάκος... είπε η καλή κυρία στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ.

Οπότε μη βιάζεστε :)

anvas94:
Ωραία , έχω καμία 10αρια δέματα που περιμένω από ebay και GearBest. Μου φτιάξατε την ημέρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version