!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Gas21:
Αν πλησιαζει η διορια , ανοιγεις case και ειτε περιμενεις λιγο ακόμα είτε ζητάς refund.
Δεν προκειται να χασεις τα λεφτά σου ,απο τη στιγμη που και μεσω tracking φαινεται πως δεν παρελαβες ακομα.
Δυστυχως για τον πωλητή το ΕΒΑΥ εχει τεραστια ευνοια προς τον αγοραστή .
mx5silver:
το μειλ μου εχει αυτη την μορφη .........@hotmail.co.uk
ελαβα αυτο το μειλ απο αυτο τον αποστολεα
"HM Revenue.co.uk" <1985-bell.--5kW--BYiX--c7j0w--jNFz@ABERTAY.AC.UK>
Dear ...........@hotmail.co.uk,
This email confirms the Gateway GOV refundID : #841-76045595-7529613376.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
THIS IS AN AUTOMATED EMAIL - PLEASE DO NOT REPLY AS EMAILS RECEIVED AT THIS ADDRESS CANNOT BE RESPONDED TO.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Order Number: 41543188985470684
Receipt Date: 1 Novemberr 2017
Claim expiry date : 2 November 2017
Refund Total :337.99GBP
Payment Method: Online Credit/Debit Card to your account
If you want to claim your refund, complete your request here : http://gateway-taxid-27385.gunedo.com/returnGB18NB013H
All Direct Debits are covered by the Direct Debit Guarantee. You can cancel a Direct Debit at any time by contacting your bank or building society.
ML.91-Email-01-17
DDLN39
αν καταλαβα καλα αυτο το "HM Revenue.co.uk" ειναι το υπουργειο οικονομικων της αγγλιας?
παντως δεν αναφερεται σε εμενα με το ονομα μου, εχει μονο το μειλ μου..
τι λετε? μουφα ειναι?
Sakis:
Αν δεν εχεις κανει καποια συναλλαγή με εξωτερικό ή κάποια αγορά και ηρθε έτσι ξαφνικά μην ασχολείσαι, mail ψαρέματος πρέπει να είναι
Alex:
Σε ένα mail που έχω κωλομπαράδικο για να κάνω εγγραφές και αγορές, πρέπει να μου έρχονται σίγουρα 3-4 τέτοια καθημερινά.
Πρώτο βήμα, κοιτάω διεύθυνση mail.
Δεύτερο βήμα, spam report.
Πάντα οι διευθύνσεις mail είναι άσχετες
mx5silver:
απο συναλλαγες μονο κατι πωλησεις που εχω κανει στο ebay.uk..
αλλα επιστροφη 337 λιρες? μαλλον σπαμ ειναι...... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version