!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
georgep800:
--- Quote from: LetThingsDrift on September 01, 2017, 01:08:46 AM ---Ακόμα πιθανότητα για το 3€ υπάρχει και σε πακέτο από Ευρώπη αν το ανοίξουν δειγματοληπτικά ή για τυπικό έλεγχο...
--- End quote ---
Μήπως εννοείς αν έρχεται με ενδιάμεσο σταθμό χώρα της Ευρώπης; Διαφορετικά τι γυρεύει δέμα απο Ευρώπη στο τελωνείο;
LetThingsDrift:
--- Quote from: georgep800 on September 01, 2017, 01:37:14 AM ---
--- Quote from: LetThingsDrift on September 01, 2017, 01:08:46 AM ---Ακόμα πιθανότητα για το 3€ υπάρχει και σε πακέτο από Ευρώπη αν το ανοίξουν δειγματοληπτικά ή για τυπικό έλεγχο...
--- End quote ---
Μήπως εννοείς αν έρχεται με ενδιάμεσο σταθμό χώρα της Ευρώπης; Διαφορετικά τι γυρεύει δέμα απο Ευρώπη στο τελωνείο;
--- End quote ---
Πολύ σωστά, αυτό ακριβώς...Δεν το ανέπτυξα εγώ σωστά
Sent from my iPhone using Tapatalk
RustRat:
Το σημαντικότερο ειναι πως στις 45 μέρες αν δεν κανω λάθος, χάνεις το δικαίωμα claim από το πέιπαλ. Μετά βασίζεσαι στο πόσο καλό παιδί είναι ο πωλητής
iliasfyntanidis:
180 μέρες είναι η διορία για Claim/Dispute στο PP.
LetThingsDrift:
--- Quote from: RustRat on September 01, 2017, 10:38:28 AM ---Το σημαντικότερο ειναι πως στις 45 μέρες αν δεν κανω λάθος, χάνεις το δικαίωμα claim από το πέιπαλ. Μετά βασίζεσαι στο πόσο καλό παιδί είναι ο πωλητής
--- End quote ---
Πολύ σωστό αυτό που είπε ο Ηλίας, αλλά εγώ επίσης πριν λήξει η διορία για το ebay money back guarantee στέλνω μέιλ στον πωλητή για να του γνωστοποιήσω ότι το πακέτο ακόμα δεν έχει φτάσει, αυτοί κλασικά σου λένε περίμενε λίγο ακόμα, οπότε θεωρώ πως αν μετά κάνει τον Κινέζο (που είναι κιόλας) και δεν μου απαντάει θα έχω κάποια στοιχεία να στείλω στο support του ebay...Τώρα αν τα κάνουν δεκτά ή αν όντως με καλύψουν έτσι δεν ξέρω και ακόμα προς το παρόν δεν έχει χρειαστεί να μάθω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version