!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (203/240) > >>

RustRat:
Speaking of, έχει αρχίσει και αλλάζει η άποψη μου για το ταχυδρομείο. Απο εκει που δεν ειχα πρόβλημα ποτέ, το τελευταίο διάστημα έχω φάει 2 τελωνεία σε 3 δέματα, και άλλα δύο δέματα, ενα απο Σιγκαπούρη και ενα απο αγγλία, έκαναν μία εβδομάδα να φτάσουν Ελλάδα, και ενα μηνα μετά ακόμα φεν εχω παταλάβει

Sent from my iPhone using Tapatalk

panos2171:
Πλέον περνάνε όλα εκτός ΕΕ, αν έχουν κάποια αξία προστίθεται ο εκτελωνισμός (κάπου 25€) και το ο ΦΠΑ. Αν είναι κανένα μονοψήφιο νούμερο βάζουν 3€ τα ΕΛΤΑ. Έχει βγει και πρόσφατο φεκ για ότι εισάγεται εκτός ΕΕ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nitroking:

--- Quote from: RustRat on August 31, 2017, 01:50:55 PM ---Speaking of, έχει αρχίσει και αλλάζει η άποψη μου για το ταχυδρομείο. Απο εκει που δεν ειχα πρόβλημα ποτέ, το τελευταίο διάστημα έχω φάει 2 τελωνεία σε 3 δέματα, και άλλα δύο δέματα, ενα απο Σιγκαπούρη και ενα απο αγγλία, έκαναν μία εβδομάδα να φτάσουν Ελλάδα, και ενα μηνα μετά ακόμα φεν εχω παταλάβει

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Εμενα το 2014 στη 1 μερα (αντι 15 ημερων που λεει ο κανονισμος) μου γυρισανε πισω καθισμα με ζωνες αξιας 270Ε τα οποια και φυσικα εχασα αφου μετα ο Κινεζος εκανε τον Κινεζο και δεν καταφερα να τον βρω ποτε.. Ειναι για καψιμο οι τυποι, οχι αστεια..

mx5silver:
καλα, δεν ειναι μονο τα λεφτα, ειναι και ο χρονος.
για ενα δεμα απο αμερικη μου λεει μια υπαλληλος που πηρα τηλ"εχουμε πολυ δουλεια, θα εκτελωνιστει και θα το παραλαβετε απο το ταχυδρομειο της περιοχης σας σε εναμισυ - δυο μηνες περιπου και θα πληρωσετε εκει...."
 :zalistika: :llol:

LetThingsDrift:
Επειδή τελευταία έχω κάνει διάφορες αγορές από ebay για ανταλλακτικά ας πω κι εγώ την εμπειρία μου. Πλέον έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητες τα δέματα εκτός Ευρώπης να τρώνε το 3€...Σε 4 δέματα που έφερα τα 2 έφαγαν 3€ τα άλλα 2 όχι...Αν είναι μικρό πακέτο ίσως και να την γλυτώσει...Ακόμα πιθανότητα για το 3€ υπάρχει και σε πακέτο από Ευρώπη αν το ανοίξουν δειγματοληπτικά ή για τυπικό έλεγχο...Οτιδήποτε ανοίγεται τρώει 3ευράκι δυστυχώς...Επίσης επειδή πλέον ελέγχουν σχεδόν όλα τα δέματα εκτός Ευρώπης ο χρόνος παράδοσης των αντικειμένων έχει αυξηθεί σημαντικά και εκνευριστικά. Πακέτο από Αμερική έκανε 45 μέρες ενώ βάσει πωλητή ήθελε μαξ 30 μέρες να παραδοθεί και άλλο ένα από Τσάινα 60 μέρες...Ακόμα κάτι μπουλόνια που περιμένω, έφτασαν Ελλάδα 10 Αυγούστου βάσει tracking number και ακόμα τα περιμένω(δεν χάθηκαν, υπάρχει το πακέτο) οπότε οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να βρουν τρόπο να ρολάρουν την νέα διαδικασία (πέσαμε και σε διακοπές καλοκαιριού)....Τέλος έρχομαι και εγώ να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αν το πακέτο έρθει με global shipping program, πληρώνεις την στιγμή της αγοράς φόρο εισαγωγής και δεν σε χρεώνουν κάτι άλλο ούτε σταματάει τελωνείο το πακέτο. Ναι βγαίνει ελάχιστα πιο ακριβό αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα σου χρεώσει ότι να 'ναι στην Ελλάδα ο ανίδεος υπάλληλος που πληκτρολογεί στο google το προϊόν και βάζει την πρώτη τιμή που βλέπει μπροστά του (λες και εγώ είμαι ηλίθιος και μπήκα στον κόπο να το φέρω από Αμερική απλά για να λέω ότι έχει Αμερικάνικο αέρα όχι ότι το βρήκα στο 1/3 της ελληνικής τιμής πχ μαζί με τα μεταφορικά) και επίσης τα μεταφορικά δεν συγκρίνονται με την καμία ακόμα και με τα μεταφορικά των απλών USPS (δεν αναφέρομαι καν για UPS που το ποσό είναι πιο ακριβό και από το προϊόν σε πολλές περιπτώσεις). Με τις υγείες μας!  :'(   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version