!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (202/240) > >>

SteliosR:
Επιβεβαιωνω αυτο που λες. Ομως επειδη ειμαι στο χωρο(Εισαγωγων) νομιζω πως τελικα πληρωνεις λιγο παραπανω.

Λιγο...αλλα παραπανω. Επειδη στο Ελλαδισταν δεν μπορεις να νιωθεις σιγουρια, το βλεπω σαν καλυτερη λυση.

HarryB:
Νικο ισχυει. Πλεον σταματανε ΟΛΑ τα δεματα, ανεξαρτητως τροπου αποστολης. Με global shipping program παντως, δεν εχω επιβαρυνθει ποτε επιπλεον.

Nitroking:
Σταματανε αλλα οχι απο Ευρωπη.. Αρα, με το gsp δε θα πρεπει να χρεωνεται παραπανω ενα δεμα..

georgep800:

--- Quote from: Nitroking on August 31, 2017, 11:07:50 AM ---Σταματανε αλλα οχι απο Ευρωπη.. Αρα, με το gsp δε θα πρεπει να χρεωνεται παραπανω ενα δεμα..

--- End quote ---

Ναι, δεν θα πληρώσεις κάτι παραπάνω με το gsp. Στην πραγματικότητα το πακέτο περνάει απο τελωνείο όμως ο φόρος είναι καθορισμένος και πληρωμένος.

Έχω και 'γω την εντύπωση, όπως αναφέρει και ο SteliosR, ότι έτσι βγαίνει παραπάνω. Βέβαια προσωπικά το προτιμώ, καθώς εδώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να το φορολογήσουν όσο θέλουν, άρα και πολύ παραπάνω κάποιες φορές...

Nitroking:
Μπορει οντως να βγαινει παραπανω αλλα αν εχετε παρατηρησει τα μεταφορικα ειναι υπερβολικα χαμηλα.. Ειδικα στα βαρια αντικειμενα.. Αντι για 70$ ξερω γω δινεις 20-25$.. Μαζι με τους φορους σου βγαινει το ιδιο και λιγο λιγοτερο αλλα εισαι σιγουρος οτι δε θα σταματησει πουθενα κι ερχεται με UPS αντι για το απλο ταχυδρομειο με το οποιο γινονται διαφορα ευτραπελα..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version