!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
charchon:
Μπορεις ακομα να τα ριξεις τα 4000 στο μιατα.....βαλε σχαρα πισω και φορτωσε το ;D
aimkara:
--- Quote from: simkoz on May 15, 2013, 10:46:28 AM ---Το (ένα) μου ποδήλατο είναι Schwinn αλλά δεν ξέρω να σου πω και πολλά μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο.
Το πήρα μεταχειρο, εκανα ενα μαζεματακι και όλα καλά. Ελαφρύ και με ωραία κύλιση και ποιότητα κατασκευής. Όταν το πρόγραμμα δεν έχει πολύ ανηφόρα το προτιμώ σε σχέση με το Stromer μου παρότι το ενα μου κόστισε 150 και το άλλο περιπου 3500
--- End quote ---
Σ ευχαριστώ Σίμο!
Κι εγώ, με μια πρώτη επαφή αυτό παρατήρησα, καλή ποιότητα, άνετο (για ευθεία τουλάχιστον) και σχετικά ελαφρύ (αλουμινένιος σκελετός).
Ένας γνωστός σκέφτεται να δώσει το Schwinn του, μοντ. Panther, και το σκέφτομαι γιατί με αρέσει τα μάλα :giveheart:
3500 γιούρο; :o Για στείλε φωτό :please:
jSkyline:
--- Quote from: saldale on May 15, 2013, 10:59:47 AM ---Δηλαδή έδωσες 3.500€ για να πάρεις ποδήλατο και δεν πήγες να βάλεις τον Cosworth στο NC?
--- End quote ---
Μπορω να σκεφτω μονο θετικα απο αυτη την αποφαση του Σιμου!
dimsabas:
Σίμο, αυτό είναι;
Stromer electric bike review - the best electric bicycle
28 κιλά, διάφορα μοτέρ υποβοήθησης (το κορυφαίο 600 W), τσουχτερή τιμή. Όσοι σχολιάζετε ότι είναι μπόλικα τα χρήματα, σίγουρα είναι. Όμως, ο Σίμος είναι πιο κατάλληλος για ηλεκτρικό παρά για κανονικό ποδήλατο. :oops:
dimsabas:
five
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version