!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (189/240) > >>

jSkyline:
Σημέρα εφτασε στα χερια μου κατι που πιστευω οτι θα δωσει λυση στο προβλημα μου
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
Εβγαλα και φωτο σχετικη με το φορουμ! :girlie:
Αν δεν τα καταφερω και παλι... Τοτε θα σκεφτω πολυ σοβαρα το Specialized να γινει ενα με το προπονητηριο και τα υπολοιπα πραγματακια που περιμενω την αλλη βδομαδα....
Αν ειναι χαμηλο το κοστος σκεφτομαι να αλλαξω και τα καλωδια των ταχυτητων με κοκκινα...Πιστευω να ταιριαζει και να μην το κανω καγκουρικο!

dimsabas:
Η σειρά 105 είναι καλύτερη από αυτή που φοράς τώρα, αλλά πόσο να βελτιώσει το φρενάρισμά σου; Μάλλον πρέπει να αποδεχθείς ότι οι κούρσες δεν είναι φτιαγμένες για σούπερ φρεναρίσματα και να το χωνέψεις. Η διαφορά (στο φρενάρισμα) της κούρσας μου από τα υδραυλικά δισκόφρενα του ΜΤΒ είναι χαοτική. Είναι σα να έχεις μια Aventador με φρένα Xsara και δίπλα ένα Xsara με φρένα Lambo. Αυτό που σώζει την κατάσταση είναι ότι φρενάρεις σπάνια, γιατί οι κούρσες είναι για ανοιχτό δρόμο, όχι καταβάσεις.

dimsabas:
Amazing Freeride Forest

Αετός:
Μαγεια η απολαυση στο δασος με ποδηλατο,αποθεοτικο αλλα θελει...ταλεντο!!

dimsabas:
Ταλέντο θέλει για να πας όπως πάει αυτός, αλλά δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι. Ο καθένας πάει όπως κι όσο μπορεί και το ευχαριστιέται. Εγώ ετοιμάζομαι να φορέσω αδιάβροχο και να ξεχυθώ στο βουνό (στα 500 μέτρα από το σπίτι μου ξεκινά βουναλάκι), να πατήσω λίγο λάσπη. Εννοείται ότι θα πηγαίνω φυλαγμένα, καμία σχέση με τα ηρωικά περάσματα των παλικαράδων. Δεν πειράζει, κάτι θα χαρώ κι εγώ. :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version