!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)
dimsabas:
--- Quote from: Αετός on November 25, 2012, 09:24:49 PM ---
--- Quote from: dimsabas on November 25, 2012, 02:58:58 PM ---Αετέ, κούρσα ψάχνεις; Το μέγεθός σου είναι το large. Τα 300 ευρώ είναι πολύ λίγα για την κατηγορία που ψάχνεις. Επίσης, να ξέρεις ότι οι κούρσες δεν είναι κατάλληλες για πρώτο ποδήλατο, έχουν τις ιδιοτροπίες τους. Μήπως να ξεκινούσες από κάτι πιο ήπιο;
--- End quote ---
Kοιτα να δεις Δημητρη,αν βρω κουρσα δεν με χαλαει,(θα κανω προπονηση οπως παληα που ειμουν πιτσιρικας και ξεκινουσαμε θυμαμαι απο τον Ταυρο και φθαναμε Βαρκιζα η Σουνιο)
Αν ομως βρεθει καποιο mountain ισως ενα κλικ καλυτερο απο αυτο http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2983991/ θα το παρω και νομιζω θαναι καλυτερα διοτι τα κανει σχεδον ολα και μαλλον με καλυπτει καλυτερα για την ηληκια μου πλεον (χαλαρες βολτες παντου).
Αετός=Μένιος
--- End quote ---
Καβάλησα πρόσφατα ένα city κι έπαθα πλάκα με το πόσο καλή κύλιση είχε. Είναι πιο κοντά στην κούρσα παρά στο ποδήλατο. Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για ασφάλτινες βόλτες, ρίξ΄ τους μια ματιά.
Θοδωρή, κουκλί το έχεις κάνει το άτιμο... :giveheart: :giveheart: :giveheart:
dimsabas:
Rose - Bike Speed Record
teopoulos:
Χωρίς τριβές και αντίσταση απο τον αέρα το κάνεις κι εσυ!!! :gl: :yeah:
dimsabas:
Ωραίες φωτογραφίες από την άλλη άκρη του κόσμου.
dimsabas:
Το πρωί χτύπησε ο κώδωνας και νόμιζα πως ήταν η τρίτη παρέα για κάλαντα. Κι όμως, ήταν ο κούριερ που έφερε το δέμα των spd παπουτσιών. Κατευθείαν στην τσάντα και βουρ στον ποδηλατά για να μου τα περάσει στο κουρσί.
Στην αρχή ήμουν κατατρομαγμένος, δεν μπορούσα να μάθω πώς κουμπώνουν ούτε σταματημένος. 2-3 φορές όμως προπόνηση υποβασταζόμενος από ένα στύλο και βουρ πήρα τους δρόμους. Η αίσθηση είναι όμορφη, νιώθεις ένα σώμα με το ποδήλατο. Πολύ γκάζι, σε κάποια φάση πήγαινα με 40 στην ευθεία χωρίς να το επιδιώκω. Το θέμα είναι πως ανά 500 μέτρα το πολύ ήθελα ανάπαυλα. Πιάνει κάποιους μύες που δεν είχαν ξαναδουλέψει στο παρελθόν και τους ξεσκίζει. Περιττό να πω πως στα 10 χλμ από τον ποδηλατά μέχρι το σπίτι, τα έπαιξα πολλάκις. Τώρα πονάνε τα μπούτια μου λες και έκανα 100άρα (μισό brevet που λέτε και σεις).
Βέβαια, η ορθοπεταλιά στην ανηφόρα ήταν απόλαυση, βγήκε με τη μισή προσπάθεια. Εν ολίγοις, ανυπομονώ να βγω να γράψω χιλιόμετρα στις πατούσες μου. Όταν με το καλό μάθω τα spd, μου φαίνεται ότι θα ξενερώνω πολύ άγρια με τα απλά πεντάλ. Πάντως, ούτε κατά διάνοια δεν μπορούν να φορεθούν τα συγκεκριμένα παπούτσια οπουδήποτε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version