!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δυο Τροχοί (Ποδήλατα)

<< < (184/240) > >>

dimsabas:
Όλα, εκτός από το λάδωμα, μιας και δεν έχω αγοράσει ακόμα τα κατάλληλα εφόδια.

option-D:
Να και το δικό μου..
Σήμερα έκανα ξανά ποδήλατο μετά από 6-7 χρόνια.. Τι κούραση... Και πήγα μέχρο ΟΑΚΑ, ίσα ίσα..
Πολύ επικίνδυνοι οι δρόμοι για ποδήλατο.. Την επόμενη φορά θα φοράω πανοπλία, στάνταρ..
Επίσης, έξω από το Άλσος Βεΐκου (κάτι έχει εκεί σήμερα, δεν ξέρω τι όμως) είναι κάτι ζώα τα οποία τριπλοπαρκάρουν σε σημείο που δεν επιτρέπεται καν να παρκάρεις κι αναγκάστηκα να βγω τέρμα αριστερά για να περάσω  :moutza:

Στα του ποδηλάτου, πρέπει να σηκώσω τη σέλα και να κοιτάξω την πίσω ζάντα μου γιατί για κάποιο λόγο ακουμπάει σε ένα σημειο το αριστερό τακάκι πάνω.. Αυτή την είχα αλλάξει πριν το παρατήσω γιατί η παλιά πρέπει να είχε στραβώσει, αν θυμάμαι καλά..
Αυτή είναι κινέζικη ενώ οι παλιές του είναι araya, άρα θα πάω για φτιάξιμο την παλιά κι ας είναι χαμηλού προφίλ..

dimsabas:
Παραείναι πολυσύχναστοι οι δρόμοι εκεί τις Κυριακές. Και δεν έχεις εξοικειωθεί και λίγο στα αυτοκίνητα, δικαιολογείται η τρομοκρατία σου. Να αγοράσεις κρανάκι και να φοράς πάντα μπλούζα έντονου φωτεινού χρώματος ή αντανακλαστικό γιλέκο. Καλές βόλτες, μου έχει μιλήσει ο Θοδωρής για τις εφηβικές σας βολταρίες. :good: :good:

Αετός:
Περα απο γυμναστηριο η οποιαδηποτε αλλη αθληση επιλεξει ο καθενας μας,καλο θαναι να βρισκουμε χρονο ολοι μας για ποδηλαταδα.
Ειμαι και εγω στο ψαξιμο (μια και ''ξεφορτωθηκα'' ενα παληο που ειχα) για να βρω ενα πιο καταλληλο που θα με εμπνευει περισσοτερο...
Ηδη εχω βαλει και μια αγγελια μηπως καποιο καλο βρεθει,(αν και δεν με παιρνει κανεις ετσι οπως την εγραψα)  :llol: http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/2695683/
Αν καποιος εχει κατι υπ'οψιν του,ας με ενημερωσει.

option-D:
Περιμένω από μέρα σε μέρα το κράνος..
Επίσης, σκέφτομαι να βάψω το ποδήλατο χακί ματ αλλά από την άλλη το λυπάμαι..
Είναι και 8 χρόνια μεγαλύτερό μου, κρίμα δεν είναι;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version